Łodź - poszukiwany tani blacharz (naciagacz :P) do pf 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Na wstepie sie przedstawie mam na imie Karol jestem z Łodzi. Kupilem sobie niedawno 125p kolor orzech średni rocznik 1982 z gazem
Niestety poprzedni wlasciciel wjechal komus w hak na wysokosci lewego swiatla mijania (troche nizej bo reflektor jest caly). Generalnie pognieciony jest przedni pas i lampa teraz swieci mi bardzo blisko autka. Zalezlao by mi zeby to auto naprawic za rozsadne pieniadze zeby pojezdzilo jeszcze troche blotnik przy zetknieciu z hakiem nie ulegl uszkodzeniu (tylko dostal z buta ale to juz osobna historia Jak ktos bedzie chcial to moge podeslac zdjecia wgniecenia na maila

Ile moze kosztowac taka przyjemnosc? W łodzi i okolicach?

Pozdrawiam
Karol

chcesz to podam Ci adres, do lakiernika do zgierza ale dopiero jak bede w domu - okolo godz 17:00, jest tani robil mi mojego bylego fiata:

Polećcie jakiegos blacharza - karol_k to moj kolega !!!

Cytat:
2005-03-22 09:48:21, stasiu pisze:
chcesz to podam Ci adres, do lakiernika do zgierza ale dopiero jak bede w domu - okolo godz 17:00, jest tani

a powiedz mi stasiu: co masz na dachu tego fiata? białą derme czy biały matowy czy błyszczący lakier? czy po dlakier jakieś baranki itp?

błyszczacy lakier akrylowy biały.

Cytat:
2005-03-22 09:43:20, karol_k pisze:
Witam! Na wstepie sie przedstawie mam na imie Karol jestem z Łodzi. Kupilem sobie niedawno 125p kolor orzech średni rocznik 1982 z gazem Niestety poprzedni wlasciciel wjechal komus w hak na wysokosci lewego swiatla mijania (troche nizej bo reflektor jest caly). Generalnie pognieciony jest przedni pas i lampa teraz swieci mi bardzo blisko autka. Zalezlao by mi zeby to auto naprawic za rozsadne pieniadze zeby pojezdzilo jeszcze troche blotnik przy zetknieciu z hakiem nie ulegl uszkodzeniu (tylko dostal z buta ale to juz osobna historia Jak ktos bedzie chcial to moge podeslac zdjecia wgniecenia na maila Ile moze kosztowac taka przyjemnosc? W łodzi i okolicach? Pozdrawiam Karol

Dawaj fotki, bo wychodzi na to, że mamy podobne "kupki" brązowe
Pozdrawiam

Cytat:
2005-03-22 10:29:03, Wujek-Kajtek pisze:
Dawaj fotki, bo wychodzi na to, że mamy podobne "kupki" brązowe Pozdrawiam

Zdjecia dzisiaj wieczorkiem postaram sie wrzucic jak rowniez zdjecie tego zapyzialego wgniecenia

Stasiu: bylbym wdzieczny za kontakt do tego zgierza

Pozdrawiam

poda ci jak wróci ze szkoły. Ale tam trafić z adresem nawet to niezłe umiejętności

DObry blacharz - TELEFONICZNA 37, numer komórki: 889 928 685. Frajerstwa nie robi, "szlify" uzyskiwał w Mercedesie. Porządny facet i skory do negocjacji cenowych. Po świętach będzie trochę "bajerzył" moje auto, to możemy razem podjechać.

716-09-62 gosciu przez telefon wytlumaczy Ci jak dojechac, tylko zapisz sobie lepiej , ahe koles wydać sie moze "dziwny" ale nie zwazaj na to

Dzieki wszystkim dzisiaj postaram sie fotki zrobic (wczoraj sie nie udalo

Pozdrawiam

Cytat:
będzie trochę "bajerzył" moje auto

czyli chromowane felgi,różowy lakier,jakieś neony lub wochate kostki dyndające pod lusterkiem...

No niedokładnie. "Wyciągnięcie" szerzej nadkoli, usunięcie listewki i zamka z tylnej klapy, włożenie innych sprężyn, tłumika, grilla i jego obramówki avantgarde, spolerowanie paru rysek i pomalowanie spryskiwaczy w kolorze auta.

Ajj....nie moge sie doczekać na foteczki
Mój teraz jeździ na poszerzanych felasiach
Poochaty widział dziś
Nie myślałem, że Kupka może się prezentować tak bojowo
Pozdrawiam

Kurcze no mam juz kilka zdjatek ale nie mam ich gdzie wrzucic niestety
Jak ktos chce to moge podeslac na maila

a od czego masz swój profil

no KUrwa mać czy Ty mochu zawsze musisz podkreślać że mercedes to tak super furacz plastix wymiatacz to sie zaczyna robić nudne............. :-/

Cytat:
2005-03-24 23:03:19, MCQUEEN pisze:
a od czego masz swój profil

Tak w profilu moge dorzucic zdjecia ale generalnie po co mam tam wrzucac zdjecia uszkodzonego przodu? A wstawiajac obrazek trzeba podac do niego linka niesteyt nie mam zadnego serwerka www zeby wrzucic na niego zdjecie i wkleit Tu linka do nich.

Pozdrawiam

Dzieki stasiu za wrzucenie fotek
Jak widac jest rypniety Chcialbym naprawic u ten naroznik bo jednak troche bede zmuszony nim pojezdzic a jak mi nie podpadnie to moze zostanie Naraze mu nie wychdozi bo dzisiaj nagrzewnica sie rozszczelnila Co prawda juz ja polutowalem ale jutro po zamontowaniu sie okaze co i jak
Przepraszam z za malo wyjsciowe zdjecia ale baterie padly w aparacie Na dniach bedzie tego wiecej