Sprzedam moduł nanoplexa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam moduł zpłonowy nanoplexa niebieski za 150 zł
lub wymienie za pasy szelkowe

Dla ewentualnych nieświadomych nabywców chciałbym napisać że nowy w Toruniu można kupić za 160 zł a na allegro chodzą po 60

ale widzisz metro+obwodnica=stolica a tam Ceny juz nie sa taki przystepne

2rotor: sam modul owszem, ale pewnie w sklad tego tutaj wchodzi caly komplet gotowy do montazu.
Ja tez mam swojego, jeszcze nie sprzedany.

Cytat:
2005-03-22 22:23:39, mitrok pisze:
2rotor: sam modul owszem, ale pewnie w sklad tego tutaj wchodzi caly komplet gotowy do montazu. Ja tez mam swojego, jeszcze nie sprzedany.

ja poprostu odpisuję na to co jest w treści ogłoszenia, jasnowidzem nikt nie jest więc należy pisać dokładnie co ma się na sprzedanie bo jeśli chodzi o cenę za sam moduł zapłonowy to lepiej iśc sobie do sklepu i za 10 zyla więcej miec nowy tudzież za 1/2 ceny używkę z allegro

Cytat:
2005-03-22 22:50:31, 2Rotor pisze:
ja poprostu odpisuję na to co jest w treści ogłoszenia, jasnowidzem nikt nie jest więc należy pisać dokładnie co ma się na sprzedanie bo jeśli chodzi o cenę za sam moduł zapłonowy to lepiej iśc sobie do sklepu i za 10 zyla więcej miec nowy tudzież za 1/2 ceny używkę z allegro

to tani macie bo mi latem w sklepie za sam moduł zaśpiewali 300 zł!!

w warszawie chodzą w sklepie około 250 zł
oczywiście nikogo nie namawiam takie są ceny w wawie

Cytat:
2005-03-22 22:51:46, owz pisze:
to tani macie bo mi latem w sklepie za sam moduł zaśpiewali 300 zł!!

Kiedyś miałem problemy z kaszlem i myślałem że padł mi nanoplex więc obdzwoniłem toruńskie sklepy z częściami i w jednym podali mi cenę dokładnie 200 zeta natomiast w drugim 160 i do odbioru był za godzinę jeśli bym potrzebował, dokładnie było to latem 2004.

W ubiegłym roku objezdziłem kilkanascie okolicznych sklepów i ceny zawierały sie pomiedzy 150 a 300 PLN (wiekszosc sklepów na zamówienie). Rekordzista chciał 450 PLN. Szukałem MED 210.