[125] Listwy progowe w 125p klasyku - ile dizur?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ile jest dziur na spinki w progach w klasyku do zamontowania listw progowych? U mnie ktos to zakleil jakims gumowym syfem zamalowal. udalo mi sie zlokalizowac tylko kilka dzuir, a nie chce tego za bardzo inwazyjnie robic. Czy ktos jest w stanie mi pomoc?

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-07-11 11:02:07 ]

hmmm.. nie bardzo pamietam ale chyba dziórek

chyba jednak slabo pamietasz. Tak zle ze mna nie jest. Poza tym chyba nie widze odpowiedzi w tym poscie. Ludzie, blagam, nie piszci pierdol, tylko sensowne odpowiedzi. Jak ktos taki wynalazek ma, to niech zerknie i policzy ile ma dziur jezeli ma zdjete listwy. A jezeli ma je zalozone, t moze pamieta albo no nie wiem no Pod blokiem mi stoi MR75 i ma 9 dziur na stronie. cos za duzo mi sie wydaje. Jak to gra role, to chodzi o klaska 1968

no a jak ci k**** zerkne jak jest 23:30 ?? napisałe tyle co wiem i pamietam, a co teraz juz je bedziesz szukał ??

Cytat:
2005-03-22 23:30:30, Sir_Mirras pisze:
no a jak ci k**** zerkne jak jest 23:30 ?? napisałe tyle co wiem i pamietam, a co teraz juz je bedziesz szukał ??

i co z tego ze taka godzina masz isc i zobaczycz

Eeee. Ale ktos ci kaze isc teraz? Napisal;es mi chyba tylko tyle ze CHYBA walnalem ortografa (tak to odebralem, moze o cos innego chodzilo) i to bezpodstawnie Moze w twim poscie jest gdzies jakas ukryta tresc, moze jej nie zauwazlem, jak tak to sorry :] Po prostu nie lubie udzielania sie bez wiekszego sensu w poscie. Jezeli masz mozliwosc sprawdzenia tego co jest i potrzebne i chce ci sie to zrobic - zrob to kied tam chcesz, ale po co pisac posty ktore nic tak naprawde nie daja?
Nie zrozum mnie zle ze na ciebie naskakuje. Nie mam po co. Peace :]

a poza tym z kad wiesz julo ze sie nie pomyliłem ?? bo niestety TYCH DZIÓR TAM JEST 7 ...

dobra sorry ja tez sie inepotrzebnie uniosłem ... byłem i sprawdziłem specialnie z wlasnej ciekawosci POZDRO i jeszcze raz sorry

CHLOPIEEEEEE przeczytaj swoj PIERWSZY post w tym temacie. Tam nie ma zadnej cyferki. Chyba ze ja zle widze. Moze ci sie ine przycisnelo albo co. Wiesz chyba o co mi chodzi, nie?

Ale zamotka To w koncu 7 czy 8, bo w innym miejscu wlasnie dostalem info ze CHYBA 8

o kurwa mój błond !!

A widzisz :] to teraz 7 czy 8 i na ile % jestes pewien swojej odpowiedzi? nie masz kol ratunkowych :]

ja byłem sprawdzić ściagnołem listwe i policzyłem ze jest 7 , na 100% ale twój jest starszy wiec moze byc 8 ale u mnie w błotniku nie ma, tylko w progu ale tak mam z obu stron...

Hmm. Najwyzej kupie 2 za duzo albo sie zrobi wiecjej dziur iz fabrycznie Ile mniej wiecej takie spinki kosztuja? na allegro sa za 1,50/szt. To duzo czy malo czy jak?

Jezeli ktos ma inne zdaine na ten temat - zapraszam do uzewnetrznienia sie i wypisania co mu lezy na sercu

SIEDEM!!!

a ja mam inne pytanko ma ktoś zdjęcie takich listew przyprogowych??
chyba dzisiaj takie wykopałem w piwnicy są w dobrym stanie i chciał bym się upewnić czy to to

zerknij na allegro. tam zawsze kilka kompletow jest

znalazłem jakieś foty ale mało dokładne i nadal nie jestem pewien czy to to

ale cena sie nie sugeruj

no to mam jakieś inne wrzucę za parę dni tutaj foto może się komuś te listwy do czegoś przydadzą bo prawie jestem pewien że to do jakiegoś fiata