Wie ktos moze co sie dzieje w Gdansku?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od godziny krazy nad miastem wojskowy samolot transportowy i smiglowiec MI 24, co chwile slychac jakies sygnaly pojazdow uprzywilejowanych,samolot lata nisko,smiglowiec powoli robi okrazenia,radia nic nie mowia,TV tez nie,slyszeliscie cos moze w waszych lokalnych radiach lub TV co tu sie moze dziac?Ludzie zamiast spac to w oknach siedza i sie dziwia co sie dzieje.

franc spij spokojnie to tylko niemcy chca III wojny swiatowej

a tak na powage to jak u mnie w wakacje taka kacja była to łapali seryjnego morderce taxsiarzy

pewnie jakas syche Wam przywiezli

dowiedzialem sie "z ulicy" ze samolot mial jakas awarie i nie mogl wyladowac,ale czy to prawda to nie wiem.

chyba wyladowal, bo o katastrofie nic nie bylo w niusach

Franc... znalazlem takie oto cos.. choc to bylo w 2004.. moze to cos podobnego ???

Wirtualny Gdańsk

Ufff jak dobrze, ze Gdańsk jest w miare daleko od Gdyni - można było spokojnie spać

Napewno sobie lądował jakiś transportowiec i to całe larmo.

No i sie wyjasnilo, tylko o smiglowcu nic nie pisza, a ten samolot nie byl niewielki tylko normalny transportowy,sciema jakas TUTAJ

Cytat:
Ufff jak dobrze, ze Gdańsk jest w miare daleko od Gdyni - można było spokojnie spać

nie ciesz sie, pisza o pomiarach w calym 3miescie

Heh Albercik, pernamentna inwigilacja

Cytat:
2005-03-24 10:09:30, adasco pisze:
nie ciesz sie, pisza o pomiarach w calym 3miescie

gepec jest tlyko w gdansku , bo jak sama nazwa wskazuje jest to gdanskie przedsiebiorstwo energetyki cieplnej. Jak zwykle dziennik bandycki jest nadgorliwy - coś jak angora

[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2005-03-24 10:30:38 ]

tak se mysle mam natchnienie....

ten pancernik to juz do portu wpłynał ????

Witam
Cytat:
2005-03-24 10:53:38, arsen pisze:
tak se mysle mam natchnienie.... ten pancernik to juz do portu wpłynał ????

Arsen, wyluzuj, dalismy mu wplynąc, ale już tniemy go na zyletki (stanieje złom w skupie ) pancerniki cos nie mają szczęscia do naszych portów Shleswig-Holstain RIP+. Schleisen RIP+, Gneisenau, Lutzow i jeszce któryś RIP+, Bismarckowi daliśmy wypłynac bo był duzy i nam port zagracał, więc RIP+ na atlantyku

no tak a jak niemcy fikali to sie ich postraszyło niszczycielem...ach piekne czasy miedzywojennej

Cytat:
2005-03-24 12:48:00, sheriffnt pisze:
pancerniki cos nie mają szczęscia do naszych portów Shleswig-Holstain RIP+. Schleisen RIP+, Gneisenau, Lutzow i jeszce któryś RIP+,

Ten "jeszcze któryś" to Zahringen - też zostało mu się w Gdyni

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2005-03-24 13:25:54 ]

Cytat:
2005-03-24 13:07:04, arsen pisze:
no tak a jak niemcy fikali to sie ich postraszyło niszczycielem...ach piekne czasy miedzywojennej

No niestety nasza "ogromna" flota II RP niezbyt wielkie wrażenie robiła na Niemcach -całe 4 niszczyciele, stawiacz min, 5 okrętów podwodnych, jeden przestarzały (poniemiecki) torpedowiec, 6 małych trałowców, dwie stare kanonierki to troszku za mało przeciw niemieckim 7 pancernikom, 8 czy 9 krążownikom, prawie 60 okrętom podwodnym, kilkudziesięciu niszczycielom i setkom drobnicy

Cytat:
2005-03-24 13:35:12, andrzej_krakow pisze:
No niestety nasza "ogromna" flota II RP niezbyt wielkie wrażenie robiła na Niemcach -całe 4 niszczyciele, stawiacz min, 5 okrętów podwodnych, jeden przestarzały (poniemiecki) torpedowiec, 6 małych trałowców, dwie stare kanonierki to troszku za mało przeciw niemieckim 7 pancernikom, 8 czy 9 krążownikom, prawie 60 okrętom podwodnym, kilkudziesięciu niszczycielom i setkom drobnicy

ale w zatoce gdanskiej se poradził i uspokoił gnoji

Gneisenau to już chyba chciał czmychnąć z portu, ale w główkach mu się utknęło na jakiś czas, bo dorwał go Dzik albo cus w tym stylu.

Cytat:
coś jak angora

a wiesz, ze na zlocie mi woskujesz auto za kare??

Cytat:
2005-03-24 14:51:21, adasco pisze:
a wiesz, ze na zlocie mi woskujesz auto za kare??

Wczoraj mnie ojciec rzaczył cytatami z Angory to powiedziałem mu, zeby sobie lepiej zaczał czytać Nasz Dziennik albo Fuckt Czytał mi odkrywczy artykuł o tym, ze płyty CDR w hipermarketów są mało trwałe