MotoNews.pl

[126p] Nowy silnik - gdzie kupić ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na allegro sprzedałem kolesiowi z Fiat 126 Club Netherlands pewien gadżet. Widzac jego trasnakcje na allegro widze że koleś kupuje wszysko związane z maluchami. Przed chwilą wysłał mi maila z pytaniem gdzie w Polsce można kupić nowy silnik do malucha...bedzie w sierpniu w Polsce.

ostatnio na allegro widziałem nowiuśki silniczek, cena wywoławcza była 500zł

A w sklepach sie nie da?? JA właśnie rozmyślem nad złozeniem od zera silnika tylko z nowych części tylko ile to mnie wyniesie

nojak ja widzialem ceny na allegro ze sobie spiewali za czysty nowy blok po 200 zl.......wal 200 walek z 100, zestaw tloki i cylinddry licz tez z 200 - 1000 jak nic

Nowy silnik elx z katalizatorem i wszystkimi duperelami typu nanoplex puszka na opary czy jak to sie zwie itp itd 4200 + skrzynia 1400 z polosiam i zabierakami i przegubami - wszystko na zamówienie we fiacie....... Aha za te 4200 bez rozrusznika.....

Cytat:
2005-03-24 18:46:58, CZUCZU pisze:
Nowy silnik elx z katalizatorem i wszystkimi duperelami typu nanoplex puszka na opary czy jak to sie zwie itp itd 4200 + skrzynia 1400 z polosiam i zabierakami i przegubami - wszystko na zamówienie we fiacie....... Aha za te 4200 bez rozrusznika.....

O kuca fuck słabo to to nie jest, jak dla mnie kupno nowego silnika to poroniony pomysł to juz lepiej swapa 1.1 bądź 1.2 zrobic

Gruuuuuuuuuubo cena jak za użwyanego maluszka w niezłym stanie!!

Gwarantuje ze malec do którego poszedł silnik dostał czesci za sume wieksza kilkukrotnie......
Ale nie o tym jest tekst jak dostane fotki z francji to puszcze jak wyglada kompleksowo przygotowany , odnowiony maluch z 76 roku.. ale koszt renowacji jest ogromny.

nio rzeczywiscie taki silniczek mozna kupic niedrogo sam wiem bo kupowalem kupilem na zlomie czyt. autosalonie jednak musisz uwazac bo goscie czasami niezle szmelce wciskac pozdrawiam i powodzenia

według mnie nie opłaca się kupować nowego bloku silnika i wszystkich nowych części....silniczek można kupić na szrocie albo z autogiełdy w good stanie i wymienić tylko niektóre podzespoły, wyjdzie to taniej niż kupować wszystko nowe.....
....lecz to prawda że niektóre podzespoły czea kupić oryginalne bo rzemiosło nie nadaje się do użytku

U mnie sklepie jest silnik z FLa za jakies 1500zl

Słuchajcie. Ja właśnie wysłałem silnik na Kubę;] Kupiłem z ostatniego FL'a (takie życzenie miał klient), rozebrałem wymyłem wymieniłem co trzeba, poskładałem i podobnie ze skrzynią biegów. W aso taki komplet fabrycznie nowy kosztuje przwie 1500zł. Przy czym silnik 800zł.

Hehe, to jest biznasssss;]

A ja mam okazje kupic silnik 903 za 250zl kompletny z aparatem i papierami W sumie sie zastanawiam, czy kupic, czy nie...

kup, wsadzi sie komus do bobka

Moe wziac, jak ochotnik sie zapewni. Ale niestety nie kupie go i nie wstawie komus za free...taki kasiasty, to ja nie jestem... :/

hajs sie skonczyl.... ale od przyszlego miesiaca do pracy wiec bedzie sie odkladalo