| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-02-09 20:10:15 Witam szanowne grono LOB,
Zapewne każdy z was wiedział o planowanym spotkaniu w Poznaniu (Wielkopolska) w dniach 7-9 lutego roku pańskiego 2003 Do stolicy wielkopolski dotarłem dopiero ok. godziny 12 (4 godziny na pokonanie 230km Cóż mogę rzec na koniec... ci co nie byli niech żałują... Chciałbym również oficjalnie podziękować za duchowe uczestnictwo w spotkaniu Res'owi ("pozostającemu w cierpieniu" jeżeli czegoś nie napisałem lub coś przekręciłem proszę uczestników i sprostowanie tego krótkiego posta pozdrawiam: Młody_Omega |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2003-02-10 09:56:45 Ja zaluje bardzo .... siedem z dwudziestu juz poszło.
To dlatego ze bylem bezsilny ....zostalo trzynascie kazde po 6... cos tam procent, chyba popadne w nalog ........jezdzenia omesią na drugim biegu. |
CzaRny3000 seria :) POZNAN | 2003-02-10 14:30:00 Mlody nie pisz o szarej strefie bo mnie zamkna!!!! a tak w ogole to ja nigdzie w sobote nie bylem-mam na to 14 swiadkow i w ogole Ciebie nie znam Zartuje oczywiscie Bardzo zaluje ale naprawde nie moglem byc...Next time na 100% jestem od poczatku do konca!!!Mojego albo Waszego Moje autko z zalu ze nie byla z kolezankami cala sobote palilo biedne tylne oponki... POZDRO 4 ALL |
DrA eS ... | 2003-02-10 14:48:03 Coz tu jeszcze po referacie Mlodego napisac...
Jak zwykle na LOB bylo swietnie. Pifko i nie tylko... Imprezki do poznej nocki. Odcinacze przetestowane, lesniczowka odsniezona, kierowcy i Bestyjki zadowoleni, katalizatory przepalone ( a ktos jeszcze ma ?? ). Szkoda, ze jak zwykle nie kazdy dojechal. Ale coz - kto nie byl niech zaluje. W naszych glowach urodzil sie juz pomysl na nastepny LOB. Ale obwieszczenie tego pozostawiam Prezesowi od zlotow Mlodemu !! |
DrA eS ... | 2003-02-10 23:39:46 Luzik Kartos.
Ja to sie ciesze, ze nie dojechales. Przynajmniej po gatach nie dostalem na 400m A tak powaznie... mam nadzieje, ze nastepnym razem bedziesz. Bylo nas trzech... cztery piekne niewiasty, trzy Bestie i kilkadziesiat piwek Mam wielkiego "zakusa" Żeby z "B" zrobić LOTUSA... * * LOB * * Exclusive Club Of Opel Omega [ wiadomość edytowana przez: Dramar dnia 2003-02-10 23:40:27 ] |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-02-13 19:13:55 bardzo przepraszam wszystkich LOB za nie przybycie ale cóż zapewne Młody wszystko wyjaśnił za mnie.
wiem że Dramar liczyłeś na mnie-SORRY ale mam wszystko. Cleber dla ciebie tez jest to co chciałeś. |
DrA eS ... | 2003-02-13 23:23:50 Spoko Totr, spoko... juz niebawem...
Jak tam nowe fele Prowo ?? Spisuja sie ?? |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2003-02-14 08:41:26 Fele leżą w stodole Prezentacja odbędzie się zapewne na LOB Party A jak twoje 17"? Pzdr. PS. Najnowsza łyknięta zdobycz to Laguna Grandtour 3.0 lokalnego dealera - ale się wk..wił ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
Gomall Vauxhall Omega West Lothian | 2003-02-14 09:59:47 Witam i przepraszam za moją nieobecność w Poznaniu. Wypadło mi coś ważnego i nie mogłem dostąpić zaszczytu spotkania sie z Wami. Następnym razem będę na 100%. Dramar, jeżeli poniosłeś jakieś koszty związane z moją rezerwacją w Babkach proszę o info z numerem konta, a od razu przelewam pieniążki. |
DrA eS ... | 2003-02-14 10:25:37 Gomall zaluj, ze nie byles... a kasa sie nie martw.
Prowo ja caly czas szukam jakis fajnych 17''. Moze uda mi sie wyrwac oryginalne fele od bestii C od lokalnego dealera w dobrej cenie. Mam nadzieje, ze na LOB sie ociepli i bedzie mozna w "sandalkach" przyjechac Tymi Lagunami to tak juz jest, ze raz niebo raz ziemie kierowca widzi ( taki jeden mi o tym opowiadal co "panienke" wydepilowal i teraz "ona" gladka jest |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-02-14 14:49:00 Wiem totr że wszystko załatwiłeś cierpliwie czekam, mój lakiernik też. Życzę ci jak najszybszego powrotu do zdrowia.
Pozdrawiam. |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2003-02-14 21:42:27 Gratulacje Prowo za lagunę. Dawno należała Ci się MV6. Marnowałeś talent w R4!
Może zrobimy listę i opisy zwycięstw nad najbardziej zdziwionymi cwaniaczkami co to ich w lusterkach oglądaliśmy |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-02-18 07:39:45 jestem ZA !!! ja do końca życia ( i jeden dzień dłużej :) ) będę wspominał mordę frajera w 850i :)
zagotował sie jak go cmyknęło moje mało liczne stado :) ---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++--- Exclusivo club e Opel Omega ! >>> www.omega.lob.prv.pl <<< |