[s]klatkę do 126p/126bis

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mocowana do tylnych nadkoli, zastrzaly boczne + przedni. tylny zastrzal z mocowaniami do pasow szelkowych. czemu sprzedaje? bo okazalo sie ze jestem za wysoki jak na nia ;/ przy moich 1,90 cm wzrostu i glowie wystajacej ponad zaglowek bimarco b boje sie ze w razie jakiegos uderzenia przywale glowa o tylny zastrzal ktory idzie pod mniejszym katem niz w klatkach idacych pod szybe.
dlatego jesli ktos jest nizszy bedzie to klatka w sam raz dla niego. moge przeslac fotki jak wyglada w samochodzie bo mam ja w tej chwili wsadzona. musze powiedziec ze tył jest spasowany idealnie. rury biegna dokladnie przy slupkach bocznych i przy samym dachu. przod nie jest zlaczony wiec nie moge ocenic dokladnie jak to pasuje ale wyglada ze jest okej. jakby ktos chcial foty to pisac

Witam
Ja bym byl zainteresowany!
Jaka cena za ta klateczke?
Prosze o wszystkie foty jakie masz z ta klatka.
Gsk00@poczta.onet.pl

poprosze foty i cene - jestem zainteresowany dejta@o2.pl[addsig]

to i ja popraosze: tpoochaty@poczta.fm
jakie grubosci sa rur?czy ma zastrzaly boczne?

zolt4r widze ze mnie wyreczyl
a swoja droga zolt4r pytanko do ciebie: widzialem Kryterium poligonu III i chcialbym wiedziec jaki walek miales w tej 650?? Bo autko grubo hulało az szkoda ze juz go nie ma

też jestem zainteresowany klatką jeżeli już sprzedana to może ktoś ma jeszcze na sprzedaży pozdrawiam podajcie cene

klatka jeszcze jest bo poochaty i dejta sie nie odzywaja. jak cos lap mnie na gg albo priv. cena 350

Cytat:
2005-03-27 16:44:41, 3zeR_MDS pisze:
zolt4r widze ze mnie wyreczyl a swoja droga zolt4r pytanko do ciebie: widzialem Kryterium poligonu III i chcialbym wiedziec jaki walek miales w tej 650?? Bo autko grubo hulało az szkoda ze juz go nie ma

Z tego co pamiętam to była seria - tylko głowica, koło itp

dobra klata idzie w piątek do Gsk bo był pierwszy (chociaz daje najmniej ) No chyba ze sie rozmysli to jeszcze dam znac ale mam nadzieje ze nie

Konkurencja mie sie zbroi

no no ty tam elMo uwazaj bo z tego co slyszalem ostra rajdoofka ma byc

Taka ostra to moze nie ale jezdzic sie jakos bedzie.

[ wiadomość edytowana przez: Gsk dnia 2005-03-29 14:19:37 ]