Może spocik w Poznaniu??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proponuję spocik w Poznaniu. Może 10 albo 17 kwietnia. Będzie pewnie Ciepło. Proponowałbym albo stadion albo jakiś placyk (nie mam pomysłu gdzie ale coś się wykombinuje). Co wy na to?

Ja sie pisze.ale jak juz to na 17 kwietnia bo 10 szkola.Pozdro

Looz ja bede

jak boba zmontuje to tez wpadne

kapital remont idzie pelna para

ja tez siem pisze
GRABARZ-bedziesz mial ocynk podloge w kaszlu-jako jedyny w poznaniu(chyba) te laty beda nie zniszczalne.

compadres trza tu jakies konkrety zapodac bo jakos male zainteresowanie tym zlotem

"ocynk is the best" - wszystko spruchnieje ale łaty zostana

no pewnie ze przyjade tylko gdzie i kiedy, może jakis szutrowy placyk??

ale podajcie mi kiedy dokładnie bo nie wiem jak się umawiać na praktyki do budy

gadałem z Galusiem i on może 17 więc to chyba będzie najlepiej. Konkrety no cóż myślę właśnie nad jakimś placykiem właśnie szutrowym tylko w Poznaniu bida jeśli o to chodzi. Kurcze wspomóżcie mnie inwencją Twórczą . A konkrety no to taki spocik na pogadanie sobie, pojezdzenie no i wogóle żeby ktoś nowy przyjechał. Trza by jeszcze obgadać trochę klubowe sprawy.
pozdro

stara petla autobusowa na rozanym potoku :] najwyzej psy przyjada i co hyhyhyhyyyy

Cytat:
2005-03-26 23:18:49, kisiel_kubol pisze:
stara petla autobusowa na rozanym potoku :] najwyzej psy przyjada i co hyhyhyhyyyy

w sumie dobrze prawisz już raz ua nas na spota zawitali i tylko spisali dane i pojechali w pizdu

to wylejemy stary olej na asfalcie pod lechem i będzie jak na lodzie

Cytat:
2005-03-27 00:01:53, rosck pisze:
to wylejemy stary olej na asfalcie pod lechem i będzie jak na lodzie

hehhe ale to chyba beczkowóz będzie trzeba mieć

prawde mówiąc to w poznaniu nie ma takiego miejsa jedynie u mnie w Luboniu jest tyle że to cmentarz i jakbyśmy tam wjechali to pozamykali by nas za kratkami

Cytat:
2005-03-27 00:12:20, rosck pisze:
prawde mówiąc to w poznaniu nie ma takiego miejsa jedynie u mnie w Luboniu jest tyle że to cmentarz i jakbyśmy tam wjechali to pozamykali by nas za kratkami

nie no na cmentarz wjezdzac nie bedziemy, ale tak mysle ze wiem gdzie mozna by postac i nawet pojezdzic (placyk na ul Owczej - przy cmentarzu junikowskim tylko nie wiem jak tam rowno jest i og w niedziele pewnie full wiary bedzie na cmentarzu a wiara co kwiaty sprzedaje bedzie po paly dzwonic) kombinuje caly czas ale chyba wlasnie pomysl kisiela jest jak narazie najlepszy

proponuje poczekac na jakis wyscig na torze poznan a potem... na zakonczenie gdy rozdaja nagrody wbic sie na tor :] albo chociaz polatac w tym miejscu dla malaczy, tam chyba mozna?

Cytat:
2005-03-27 00:42:14, kisiel_kubol pisze:
proponuje poczekac na jakis wyscig na torze poznan a potem... na zakonczenie gdy rozdaja nagrody wbic sie na tor :] albo chociaz polatac w tym miejscu dla malaczy, tam chyba mozna?

hmm normalnie wjazd na tor kosztuje a poza tym nic sie nie kroi ciekawego... zreszta na wyscigach masz taka ochrone ze by Ci jeszcze po papie dali za to ze wjezdzasz tam gdzie nie wolno .

Panowie ja proponuje pojeździć po obrzerzach poznania i znaleźć jakiś fajny teren zanim zlota zrobimy Co wy na to? Myślę, że dobry plan

Cytat:
2005-03-27 10:07:40, Royber pisze:
Panowie ja proponuje pojeździć po obrzerzach poznania i znaleźć jakiś fajny teren zanim zlota zrobimy Co wy na to? Myślę, że dobry plan

dobrze gada piwa mu!!

Najlepiej by było, jakbyśmy jechali we czterech jednych maluchem 4 osobowym oczywiście, bo mój np jest 2 osobowy I sie zrzucili, po 20zł na wache