| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-03-26 13:48:25 czy wymiana tarcz zegarow w Swifcie to tylko ich przelozenie... czy bede sie musial potem bawic w ustawianie i poziomowanie wskaznika??? |
InFiK Swift GTi Myślachowice | 2005-03-27 23:32:56 Czesc. Generalnie jest to glownie kwestia tarcz, ktore zakupisz. Mozesz miec takie ze wszystko bedzie ok, lacznie z blokada wskazowki przed opadaniem lub taka, gdzie obroty i predkosc beda wyskalowane do innych wartosci niz seryjne. Wtedy zacznie sie problem. Nie kupuj poprostu kota w worku tylko najpierw sprawdz czy sa zgodne z oryginalnymi.
Zreszta tyczy sie to nie tylko Swiftow GS. PS - przy zakupie warto tez sprawdzic do jakiego rocznika te tarcze, bo do mk2 (89'-91') troche trudno dorwac tarcze, a nwet jesli sie uda to nie beda one ladnie wygladaly. |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-03-28 12:01:13 ja mam swifta '92, poliftingowego z nowsza deska...
na allegro byly niedawno tarcze do GS i tylko takie mnie interesuja... byly calkiem zgrabne i wygladaly na porzadne... |
InFiK Swift GTi Myślachowice | 2005-03-28 23:02:51 Mysle ze koledzy z forum swifta pomoga ci w tym temacie. Temat byl tam przerabiany wiec zerknij w archiwum.
Ja posiadam wersje z 91 z kwadratowa deska wiec nie pomoge ![]() |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-03-30 00:14:43 prawde powiedziawszy chcialem uzyskac info na Motonews.... |
InFiK Swift GTi Myślachowice | 2005-03-30 08:36:17
Ja myslalem, ze chcesz sie dowiedziec wogole, niewazne gdzie ta informacja jest. [ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2005-03-30 09:27:39 ] [ powód edycji: Niepotrzebna polewka :D ] |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-03-30 10:16:55 Infik - jak dotad mi motonews wystarcza i po innych forach sie nie tlucze...
el_commendanto - roznie bywa - np w oplu czy w argencie wystaczy tylko zdjac strzalke i lekko przytrzymac - ale juz w ibizie I gen. robi sie prawdziwy wariometr... tam zegary 5 godzin skladalem przez predkosciomierz... niestety naleze do graficznych antytalentow i nie za bardzo potrafie obslugiwac photoshopa
i nie trzeba bylo edytowac postu Infika... nie urazilby mnie ![]() |