Gdzie sa tanie kaski do kjs?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. moze ktos poleci jakis sklep internetowy skad bral i sa dobre i tanie przede wszystkim, trzeba wreszcie nabyc swoje bo ile mozna pozyczac

http://www.fomen.tk

hmm ciekawe czy sie wcisne w ta L-ke...

trzeba se dynie zmierzyc i po sprawie

Zmierz sobie baniaka
Mierzy sie obwod glowy zaraz nad uszami, to tak jakbys nie wiedzial

praktycznie identyczny kask jak GTI z e strony Fomen mozesz znalezc u nas w sklepie: www.rajdy.info.pl

mam wodoglowie

nie tylko ty

Kuknijcie jeszcze TU Też mają dosyć tanie kaski.

[OT]po co Ci kask, przeciez to "tlumi zmysły"

ale chroni moje szare komorki

sorka za głupie pytanie, ale czy sa jakieś wymogi co do kasku?? może to być kask motocyklowy??

Rajdy.info.pl <--Mam kask od nich i bardzo sobei chwale))

Cytat:
2005-03-26 19:53:45, Krzyh00 pisze:
mam wodoglowie

hmm wódogłowie

Cytat:
2005-03-26 22:49:46, -maly- pisze:
sorka za głupie pytanie, ale czy sa jakieś wymogi co do kasku?? może to być kask motocyklowy??

ee kask może sobie być byle jaki ważne że jest, ja np latam w kasku na tzw listonosza (nie pytajcie ) a drugi mam typowo zabudowany jak na ścigacz i nigdy problemów nie robią w sumie wygodniejsze są otwarte kaski bo lepiej się słychać ale w sumie da się przeżyć

Bryknij się do sklepu z częściami / akcesoriami motocyklowymi. Ja tak zrobiłem i nabyłem dwa pełne kaski firmy Tiger. Są one duże i wygodne i całkiem nieżle w nich słychać co mówi pilot. Cena to 70-80 zetów.

poszukaj uzywki na gieldzie samochodowej. za max 20zł kupisz...

co mi się przypomniało to widziałem jedną załogę gdzie pilot jechałw kasku rowerowym

Moje pytanie jest pokrewne, wiec nie bede zakladal nowego tematu: jak i z czego zrobic prosty intercom do KJSow? Wersja najubozsza to komunikacja w jedna strone, czyli mikrofon u pilota i sluchawka u kierowcy, ale wolalbym miec zapewniona komunikacje w obu kierunkach.

Cytat:
2005-03-27 17:56:49, kobzacz pisze:
Moje pytanie jest pokrewne, wiec nie bede zakladal nowego tematu: jak i z czego zrobic prosty intercom do KJSow? Wersja najubozsza to komunikacja w jedna strone, czyli mikrofon u pilota i sluchawka u kierowcy, ale wolalbym miec zapewniona komunikacje w obu kierunkach.

z takich zabawkowych walkie talkie bym kombinowal, w kiosku to chyba z dwie dychy kosztuje, nie wiem jak by sie to sprawdzilo ale mozna poprobowac no i niestety jest to tylko w jednym kierunku, no niby mozna w dwa ale trzeba trzymac przycisk