FOTY MEJ GABLOTY PROSZE O OCENĘ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, wiele odry przeplynelo kolo mego domu zanim te zdjecia tu dotarly, ale ciesze sie ze sie udalo. Zdjecia w profilu sie znajduja i czekam na wszystklie opinie(te pochlebne jak i te krytyczne) pozdrawiam i czekam na ocene

pomaluj blotnik zdejmij tasmexa z tylu no i 4x takie same fele i bedzie giatara.

czarny błotnik look mi sie podoba

W stosunku do poprzedniego wcielenia jest o niebo lepiej, ale ja bym zmienił klape na normalną, do przodu dał rekinki. Bardzo ładna gleba!! Pozdrawiam

nooo fajnie, fajnie... hmmm... jak to mowia bardziej liczy sie "wnetrze"... w silniku cos robiles?

Kurde odpuśćcie sobie w końcu prośby o ocene seryjnych samochodów. Codziennie widze jakiegoś niebieskiego malucha, sam nawet kiedys maiłem w takim kolorze. Co mamy oceniać, że masz różne felgi??? Czy że sporo śniegu w tym roku mieliśmy we Wrocku???

mi sie nie podoba

felgi byly wszystkie takie same i blotnik tez byl niebieski ale bylo jebudu i niebieski blotnik poszedl w pizdu i dwie fele tez, wiec narazie czekam na kase. a ta naklejke z tylu sciagam w tym tygodniu bo bede mial ciemniejsze szyby
a silnik po remoncie kapitalnym, glowica ciachnieta 3mm, kolo zamachowe do wienca, przefazowany rozrzad, wieksza dysza paliwa,tlumik wlasnej konstrukcji (specWROC wie jak brzmi) narazie tyle, bo nie ma kasy na nic wiecej

[ wiadomość edytowana przez: erzet_ef dnia 2005-03-26 22:37:35 ]

ladnie, estetycznie, starannie.... jakos jedyniemi nie pasuje czarny blotink i wykrzywione swiatlo z przodu

Cytat:
2005-03-26 22:34:16, erzet_ef pisze:
...w tym tygodniu bo bede mial ciemniejsze szyby...

to tez troche nie w te strone, lepiej zostaw kase i odloz na malowanie blotnika.

Zdecydowanie fajniejszy look, niz to jak sie prezentował jak nim jechałem
Pozdro jarek!

Zmien ten pasek na przedniej szybie na niebieski , wywal na smietnik te kostki z wnętrza,pomaluj nadkole. i pomaluj cale felgi z przodu na bialo..i zedzyj tego malca z tylnej szyby..
no to masz troszke zajecia jak to wszystko zrobisz to zobaczysz ze bedzie o niebo lepszy ... pozdrawiam

Cytat:
2005-03-26 22:42:37, stasiu pisze:
to tez troche nie w te strone, lepiej zostaw kase i odloz na malowanie blotnika.

szyby bede mial za free wiec nic mi nie szkodzi ich wymienic

Już widziałem kilka aut z czarnymi błotnikami. To przypadek czy jakaś moda ?

Cytat:
2005-03-26 22:58:23, dooh pisze:

ja myśle że to znak że koniec zimy

Cytat:
2005-03-26 22:58:23, dooh pisze:

zima(ślisko) no i korozja-a nie przypadek

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

hmm no bardzo mi sie podoba gleba
jest pare ale .................
1- krzywa lewa przednia alpma( chyba ze mi sie wydaje??)
2-tylna klapa tez nieabrdzo ( ale to wg. uznania)
3- pomaluj blotnik i zaloz 2 fele
ale po za tym jest BARDZO POZYTYWNY

Ogólnie maluszek fajo pasek na przediej szybie zostaw bedzie ładnie kontrasował z rekinkami, mi osobiscie nie podchodzi te wgłębienie na tylnią rejestracje

i napisz w tytule posta o jakie auto chodzi. A jesli chodzi o pierda- zmien dolne czesci tylnuch kloszy na czerwono, zeby nie swiecily na rozowo. Felgi, blotnik i tasmexy...A reszta...no coz, pierd jak pierd

Cytat:
2005-03-26 22:34:16, erzet_ef pisze:
felgi byly wszystkie takie same i blotnik tez byl niebieski ale bylo jebudu i niebieski blotnik poszedl w pizdu i dwie fele tez, wiec narazie czekam na kase. a ta naklejke z tylu sciagam w tym tygodniu bo bede mial ciemniejsze szyby a silnik po remoncie kapitalnym, glowica ciachnieta 3mm, kolo zamachowe do wienca, przefazowany rozrzad, wieksza dysza paliwa,tlumik wlasnej konstrukcji (specWROC wie jak brzmi) narazie tyle, bo nie ma kasy na nic wiecej [ wiadomość edytowana przez: erzet_ef dnia 2005-03-26 22:37:35 ]

no no fajny maluszek) widziałem go na realu, fajnie się prezentuje nawet nie zauważyłem tego błotnika))tłumiczek fajne marchewki puszcza