Samurai to 1,3 z 89, silnik 5 biegowy. Smiga to slicznie, ale przy przerobce na gaz polecam wymiane przewodow, filtrow i swiec, tym bardziej jesli byly zmieniane powiedzmy nie wiem kiedy

Autko jest naprawde dzielne w zimie, jezdzi w terenie gorskim caly czas (Czarna Gora) no i radzi sobie wysmienicie, gdyby nie totalna blokada mostow w UAZie bilo by wszystkie na szyje...
polecam sprawic sobie dobre gumy do autka, lub jesli ma jezdzic po sniegu i blocie, podniesc odrobine i wsadzic gumy rosyjskie (takie agresywne nie szosowki), ja obecnie jezdze na Good Yearach, ale wczesniej w 4Runnerze mialem BFGoodrich i tez bardzo ladnie jezdzily... Debice prosze sobie odrazu odposcic..
Hmmm w autku mam zamontowany zbiornik 42l (wchodzi 35l) to starcza w zupelnosci dla tego autka, zbiornik jest toroidalny i slicznie wchodzi za tylna kanape, jest jeszcze sporo miejsca na inne rzeczy (np. lopate

a poza tym na zbiorniku mozna spokojnie klasc inne rzeczy...
Jakies pytania polecam sie

warto aby chlopaki dobrze zamontowali instalke pod maska jest tam malo miesca wiec polecam kogos sprawnego w LPG, jesli cos moge polecic warsztat, ktory mi juz 3 auta gazowal jednak w woj. opolskim w Nysie.
Kolega montuje zbiornik na zewnatrz w takim samym samuraju, na weekendzie zobacze czy juz zamontowal, jak cos to wrzuce fotki