| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2005-03-31 08:46:08
|
andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2005-03-31 09:48:13
No niestety ( a może na szczęście ) w Krakowie ciężko spotkac Ładę na szrocie, a juz Samarki to prawie wogóle. Po prostu na południu Ukraińcy wykupuja na pniu wszystko co pochodzi od Ład i wywożą do siebie.
Pozdrawiam Andrzej |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2005-03-31 10:28:26 Wiem co to za lada, juz ja widzialem, niestety gosc powiedzial ze wszystko moze sprzedac ,ale nie silnik musi zostac u nich - hlip hlip. Jest taki ktos, kto chce taki silnik poltoraka-znaczy 1.5 - a tu lipa.
Malo tego, na tym samym zlomie stoi 2107 biale, i jakis zul wycial z niej caly pas tylny z podloga, z lampami itp - hmmm ciekawe kto to byl? kto to ma pas tylny do roboty....
Zostal w niej silnik 1.3, i skrzynia, ale nie wiem jaka. |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2005-03-31 17:39:01
MHM Grzesiu przykro mi nie mam siostry, a przeprowadzić się do Białego możesz w każdej chwili a do Czarnej tym bardziej poszukać Ci domku w dobrej cenie, z działeczka, zielona trawką, ech to juz niedługo ciepełko browarek grill trawka bajka...... |
Grzegorz75 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 21093 Zgłobice | 2005-04-01 15:46:31
Dzieki za szczere chęci. Jak wygram w totka to się przeniosę lub postawię u Ciebie daczę. Bo tu mi niby dobrze. Chyba że zarobki u was lepsze. Zresztą jak wygram w totka to bez znaczenia są zarobki
A puki co mnie niestać. |