| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Weider SYMPATYCZNY GOŚĆ samara sosnowiec | 2005-03-29 14:56:06 mam pytanie, mam pelno lisci w nawiewie i tak co jakis czas wylatuja mi z nawiewu okruchy suchych lisci. Jak przeczyscic ten nawiew?? |
Weider SYMPATYCZNY GOŚĆ samara sosnowiec | 2005-03-29 15:02:55 wszystko to znaczy cała deske?? |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-03-29 15:16:12 Sam zdecydujesz
Mi się nie chciało rozkręcać deski, bo chciałbym z nią coś zrobić, a narazie nie mam czasu ![]() |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-03-29 15:55:29 W niektórych autach są filtry na tych wlotach -> pewnie można taki patent bez problemu zaadaptować do Łady. Mi się np. - nawet jak nie ma liści - nie za bardzo podobają takie brudne i zakurzone elementy nadmuchujące mi powietrze do kabiny. Mam wtedy wrażenie, jakby całe czyste (jak się tak zdarzy, że jadę przez las, a nie Wawę ) powietrze było specjalnie zabrudzane przez ten pył i osad w nawiewie, że gnieżdżą sie tam całe kolonie grzybów i bakterii... bleee. Gdybym był zdolnym autoklepką, to bym sobie zawsze takie filtry zakładał w autkach, którymi jeżdżę... a, że nie jestem, to się męczę |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-03-29 16:26:14 Ja sobie niby zużyty filtr ze skody założyłem na wlot nawiewu
Obtrzepałem go troche i lepsze to niż wcale ![]() |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-03-29 16:32:59 Można sobie założyć nowy filtr np. z ... odkurzacza (są nawet takie z filtrem węglowym pochłaniającym zapachy). |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-03-29 16:38:21 Są są, są nawet takie samochody w których 6 panelów LCD ![]() |