Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() art23 DEADSOUL ![]() Omega B FL Caravan Zawiercie | 2005-03-30 00:36:32 witam.Ja mam elektryczny szyberdach i nie sadze zeby to mialo jakiekolwiek powiazanie z kluczykiem , nie napisales czy sprawdziles bezpieczniki ??? Jedyny zwiazek jaki widze moze byc funkcja automatycznego domykania szyberdachu po zamknieciu samochodu, ale mysle ze to kwestia przypadku. |
![]() sigal very old B Ślesin k.Konina | 2005-03-30 12:07:04 Dziwna sprawa i to bardzo.
jeszcze nigdy się nie spotkałem żeby wymiana baterii w pilocie czy kluczyku powodowała potrebę ponownego programowania. jak kupiłem moja omegę wymieniałem sam wszystkie baterie w kluczykach, gdzie podkreślam kluczyki leżały 24h bez baterii i podkreślam działają. Co to za fachowcy to robili. Jak mogę ci doradzić to ja bym na twoim miejscu beł sie ze pewnego dnia pod domem nie będzie stała już omcia. ale nie musisz tego brać sobie co serca oczywiście. a z tym szyberdachem to pewnie bezpiecznik a w najgorszym wypadku silniczek. jek jest na szczotkach to popukaj w niego może zaskoczy. a jeszcze jedno sprawdz jeszcze to przy zamykaniu z zostaw otwarte okno i zobacz czy po jednym krótkim wciśnięciu przycisku na pilocie zamyka sie okno jeżeli tak to jest coś trafione właśnie w domykaniu okien i szyberdachu z pilota czy kluczyka. tak jak to powiedział mój przedmówca art23 Zrówko |
![]() Shinobi OMEGA B X25XE Warszawa/Siedlce | 2005-03-30 17:35:01 Witam, czy próbowałeś przekręcić gałkę i ją wcisnąć i przytrzymać?? Jak nie to spróbuj. (może nie zaprogramowałeś szyberdachu) |
![]() slavek Omega Słupsk | 2005-03-30 19:46:04 DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM JUŻ NAPRAWIŁEM.ROZRUSZAŁEM GO TROCHE ŚRUBOKRĘTEM I POSZEDŁ.A GAŁKĘ TEŻ MUSZĘ PRZEKRĘCAĆ SPOSOBEM ALE JEST OK.DZIAŁA.HEJ. |