Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-30 09:53:50 Witam!
Potrzebuje nowych i dobrych pokrowców na siedzenia do mojej Esperynki. Czy ktoś z Klubowiczów kupił, lub widział na własne oczy pokrowce które sprzedaje od pewnego czasu gostek na Allegro? W swoim opisie ma: "doskonale dopasowane do rozmiarów siedzeń (uwzględniają ich specyfikę i kształt m.in pogłokietnik i "garby" zamiast zagłowków w tylnej kanapie" Szczególnie interesuje mnie sprwa rozwiązania podłokietnika. No i czy materiały z których uszyte są pokrowce są dobrej jakości. Strona z Aukcją na Allegro |
![]() the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-03-30 10:54:12 Też jestem ciekaw tej aukcji i pokrowców na niej oferowanych. Kupiłem jakieś badziewne pokrowce które są do wyrzucenia już i w dodatku mam zasłoniony podłokietnik ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-30 11:54:30
Wojtek, nie załapałem o co Ci chodzi. Co zrobisz w najbiizszy weekend? Fotki? Czy uszyjesz pokrowce. ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-30 12:13:48 Niestety zero doświadczeń z gościem z allegro ![]() HenBas kiedyś zamówił w Chorzowie (jest tam mała, prywatna firma z długoletnią tradycją w tej materii) ...ponieważ u Henia pokrowce wyglądały b.porządnie też tam zamówiłem. Bardzo dobrze dopasowane, bardzo porządny materiał (sam wybierałem a obsługa potrafi dobrze doradzić), tył jest oczywiście szyty w ten sposób ,że w formie uwzględniony jest podłokietnik! -po nałożeniu pokrowca na oparcie podłokietnik pozostaje w pełni "dyspozycyjny" ![]() Cena ok.150 zł |
SzybkiKosta HONDA CBR 600F, SEAT ... Warszawa -Ursynów | 2005-03-30 12:30:54 cena owszem przystępna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-30 12:41:31
Boguś, a czy w wolnej chwili zrobisz dla mnie Twojego klubowego kolegi kilka fotek? ![]() Nawet nie wiecie jak ciężko dzisiaj kupić jakieś fajne, odpowiednio dopasowane i jakościowo dobre pokrowce. ![]() A gość jest z Krosna, to nie całe 100km od miejsca w którym mieszkam. więc zastanawiam się czy przypadkiem nie podjechać i zobaczyć tego co On oferuje. |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-30 15:25:38
To oczywiście był żarcik ![]() Czekam na jakieś fotki |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-30 19:30:41
Jawohl ! ![]() ![]() ![]() |
![]() AnJay 100-ny Członek Klubu Kołobrzeg | 2005-03-30 19:52:43 Kupiłem pokrowce na Allegro. Niestety okres świąteczny przedłuża dotarcie przesyłki. Jak dostanę je, opiszę i sfotografuję co trzeba. |
![]() DeeJay Klubowy Weteran Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-03-30 20:27:31 Zapraszam do wątku "Dreswagon Wniek...." - są zdjęcia najładniejszych moim zdaniem pokrowców do Espero - oryginalne DU. Tylko z tego co wiem to są po chuju fest drogie - grubo ponad 300 PLN za komplet ![]() |
![]() Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2005-03-30 20:51:43 Ku przestrodze!
Nie kupujcie pokrowców od producenta z Ostrowca Świętokrzyskiego. Sprzedał mi kiedyś taki komplecik. Przekonywał, że produkuje dla serwisów. Mówił, że wie iż wygarbienia przednich foteli sprawiają gorszym ![]() Pokrowce w ogóle nie pasowały. Szwy się rozchodziły. Jednym słowem KISZKA. Najlepsze było jak postanowiłem oddać towar. Facet się wyparł mówiąc, że to nie jego towar!!! |
![]() HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2005-03-30 21:08:22 Pewnie myslicie o takich pokrowcach na tylną kanapę - łącznie z wyciąganym podłokietnikiem ![]() ![]() A tak wyglądaja porzednie : ![]() Kolorystyka i dobór materiału wg własnego uznania ![]() Ja dałem za nie 150 zeta, ale to było ok 3 lata wstecz ![]() |
![]() LUK18 ESPERO 8.1 V8 Rzeszów | 2005-03-30 21:19:43 Ja posiadam pokrowce ktore zostaly uszyte na zamowienie przes jakas tam pania zrobione sa z bardzo dobrego materialu ktory minmo uplywu lat (prawie 6 od - nowosci w aucie) praktycznie sie nie wycieraja pruc tez sie nie pruja tylko jedno a wlasciwie dwa ale zaplacilem za nie slono (jakis supra hipra kamasutra sprowadzany z niemiec material - naprawde solidny podszywany czyms w rodzaju gabki) krawcowa tez szwy zrobila porzadne ale oszczedzila na materiale i sa za ciasne fotele gorzej trzymaja i podlokietnik tylni nie chowa sie calkiem
Kisztan - widziales maje pokrowce na zlocie (chyba ze nie zwrociles uwagi) krawcowa polecili mi w daewoo centrum (teraz to sie inaczej nazywa ale w tym samym miejscu - zaraz obok BP i tesco) postaram sie pstryknac fotki tutaj ma jedna troszke je widac ![]() ![]() |
![]() maltoron MOVIE MASTER Lew 407sw Okrąg | 2005-03-30 21:52:31 O pokrowcach była juz mowa.
Ja mam firmy Atma, czy jakos tak, pasuja b.dobrze i skarpeta na podłokietnik jest. O ile pamietam to ktos na forum znalazł adres tej fyrmy (chybae draco_pl) |
![]() Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2005-03-30 22:42:19 Aby pokrowce przednich foteli dobrze leżały muszą mieć sciągacze w miejscu gdzie poprowadziłem czerwoną keskę. Zwracajcie na to uwagę przy zakupie.
![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-31 10:33:09
Dokładnie Heniu takie chciałem sobie kupić. Nawet kolorystycznie mi odpowiadają. ![]() Czy masz może jakieś namiary na tego producenta?
AnJay, czy kupowałeś właśnie u tego gostka, którego aukcje podałem na początku wątku? |
![]() HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2005-03-31 11:25:35 Kisztan - to są dane sprzed 3 lat - znalazłem ten wątek w wyszukiwarce:
Pokrowce Pokrowce Samochodowe Produkcja-Sprzedaż Janusz Wiecha 41-500 Chorzów ul. Katowicka 142 tel. 0 (prefix) 32 246 90 11 godz. 10-16 (w poniedziałki trochę dłużej, w soboty 9-13) Wszystkie w/w dane są aktualne, łącznie z numerem telefonu - sprawdzałem przed chwilką ![]() Zmiany są natomiast w cenniku - od 180 w górę, ale za to wszyskie pokrowce szyją tylko z grubszych materiałów ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-31 14:24:23
Dzięki Heniu. Te pokrowce naprawdę wyglądają super. Chyba do nich zadzwonię. |