| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
NIMNUL AUDI 100 S4 2.2T QUA ... Kraków | 2005-03-30 17:28:56 ja mam pytanko w drugą stronę : słabo mi sie auto nagrzewa , długo to trwa i po miescie jak juz złapie temperaturę to stoi w pionie ale jak wyjade na trase spada czasem prawie do niebieskiej kreski . wyglada to na termostat ale w trakcie nagrzewania sie silnika na postoju sprawdzałem temperaturę rur tych od chłodnicy i nie czuć żeby termostat puszczał ?? |
vicia BMW Friend BMW E36 / 316i / M40 Jelenia Góra (Lubawka) | 2005-03-31 16:52:06 Nie chcę zakładać nowego tematu, więc pytam w tym.
3 dni temu na naszej fajnej A4, stojąc w korku i jadąc 10 - 15 km/h. Zagotowałem silni. Dobrze, że zwróciłem uwagę na wskaźnik temp. bo jeszcze troszkę i by wystrzelił. Kontrolna już sie świeciła na czerwono i prawie skali brakło. Troszkę spanikowałem, ale naprawdę nie było miejsca na postój. Ale dałem na max. ogrzewanie i temp. spadła. Podczas normalnej szybszej jazdy jest ok. Ale wydaje mi sie, że wiatrak się nie włączył, bo chyba bym go słyszał w środku. Czy mieliście podobnie?? Co sie mogło zepsuć ?? |
vicia BMW Friend BMW E36 / 316i / M40 Jelenia Góra (Lubawka) | 2005-03-31 16:53:06 Nie chcę zakładać nowego tematu, więc pytam w tym.
3 dni temu na naszej fajnej A4, stojąc w korku i jadąc 10 - 15 km/h. Zagotowałem silni. Dobrze, że zwróciłem uwagę na wskaźnik temp. bo jeszcze troszkę i by wystrzelił. Kontrolna już sie świeciła na czerwono i prawie skali brakło. Troszkę spanikowałem, ale naprawdę nie było miejsca na postój. Ale dałem na max. ogrzewanie i temp. spadła. Podczas normalnej szybszej jazdy jest ok. Ale wydaje mi sie, że wiatrak się nie włączył, bo chyba bym go słyszał w środku. Czy mieliście podobnie?? Co sie mogło zepsuć ?? |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-03-31 16:54:58 visco - naped wentylatora, koszt nowego nieoryginalnego kolo 200 zl |
vicia BMW Friend BMW E36 / 316i / M40 Jelenia Góra (Lubawka) | 2005-03-31 17:05:15 dzięki, będę musiał wymienić. Już się ugotował, a nie było nawet tak gorąco |