Grzechotnik"s exterior

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kilka fotek które pokażą jak wyglada autko..... potem napisze co i jak

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-03-30 21:20:44 ]

Nieco lekturki :

obecnie samochod zrobiony tylko z zewnatrz. w srodku nic nie bylo zmieniane . silnik seryjny 100konny diesel na pompowtryskiwaczach .
felgi Toora t 951 r16
opony:nie warto wspominac
zderzaki przod tył oraz progi firmy NEODESIGN
Tylne reflektory Lexus

najblizsze plany:
piecowe przyciemnienie szyb
zmiana przedniego grilla
oswietlenie pod autem
zmiana lusterek
pomalowanie listew bocznych
utwardzenie auta
zmiana foteli przednich
zwiekszenie mocy poprzez chip lub power box
opcjonalnie zmiana rozmiaru felg ale prawdopodobnie model pozostanie ten sam
zmina replektorow przednich
i to byloby na tyle ...
i jeszcze jedno .......... wymiana naklejki klubowej na nową
pozdrawiam i czekam na wszelkie oceny

Mi sie autko b.podoba.
gdyby tak jeszcze masters zrobił do tego program , el tec wydech i dolot z intercoolerem od iveco to byłoby napewno szybciej

Coz mozna powiedziec. Autko bardzo ladnie sie prezentuje. Ci z Neodesign widac ze wiedza co robia . Gratuluje, ze ci sie udalo z nimi no i powodzenia na przyszlosc.

P.S. Jedyne co na fotkach widac, to Ci sie Grzes troszke jedna listwa na grillu wygiela lekko , ale to dopiero na fotkach zobaczylem.

Kurde autko pieknie sie prezentuje ... fachura
Wczoraj mijalismy sie na 1000 leciu i moja moja panna jak zobaczyla to juz nie chce ze mna jezdzic dopoki nie przerobie tak samo autka Tylko jednego nie moge sie doszukac z przodu - rejestracji

Zycze kolejnych rownie udanych i efektownych przerobek a w przypadku silnika efektywnych Pozdrawiam

Super extra zajefajne . Mi sie podoba.Wszystko dobrane ze smakiem i umiarem. Powodzenia w realizowaniu planow
Pozdrawiam.

Z mojej strony rowniez pozytywna ocena autka, oby tak dalej

Mi tez się podoba

Zajefajnie.
T.

Autko super, przerubki na nowym aucie
no i z Neodesign sie udalo. Teraz jeszcze go obnizyc i 2 rurki z tylu

No niestety tablica juz się pojawiła na autku z przodu bo policja raz mnie juz zatrzymała a jechałem do krakowa i nie mogłem sobie pozwolic na zatrzymanie i mandat a poza tym to głupio mi wciskac kit ze przyklejona była na taśmę i sama odpadła i dlatego wożę ją w bagażniku .... gdybym jezdzil tylko po stalowej i nisku to samochod pozostałby bez rejestracji ale w innym wypadku musze rejestracje miec..... a co do dwururki to dwururki nie bedzie i to jest moja niezmienna decyzja.... moze założę jakąś koncowke ale bedzie skromna bo nie chce zeby autko bucało jak baca bucy.... wole spokojnie zrobic autko zeby nie było przesadzone i dlatego wszystko co robie zabiera mi duzo czasu .... bo na wszystko trzeba sie zdecydowac ..... pozdrawiam

No i prawidlowo Grzes. To ma jezdzic , a nie nadrabiac dzwiekiem . Dobrze ze spokojnie do tego podchodzisz, bo oszpecic autko mozna latwo, za to zrobic jedna , zgrana i ladna calosc o wiele trudniej.

Pozdrawiam

Cześć
Pięknie zrobiony VWej, ze smaczkiem, dobre plany na przyszłość.

Cytat:
2005-03-30 21:23:18, grzechotnik pisze:
utwardzenie auta

A obniżenie ? to by mu się bardziej przydało

Cytat:
2005-03-31 13:44:25, grzechotnik pisze:
wole spokojnie zrobic autko zeby nie było przesadzone i dlatego wszystko co robie zabiera mi duzo czasu .... bo na wszystko trzeba sie zdecydowac ..... pozdrawiam

Dokladnie. Tuning z umiarem
Pozdr.

marek obnizenie auta tak ale sam chyba widzisz jaki jest stan polskich drog. jak narazie nie jestem kamikaze i nie mam zamiaru na co wiekszym dołku gubic jakichs czesci ..... obnizenie to zrobie sobie w x5 jak juz ja kiedys bede miał pozdrawiam

Cytat:
2005-03-31 13:44:25, grzechotnik pisze:
a co do dwururki to dwururki nie bedzie i to jest moja niezmienna decyzja.... moze założę jakąś koncowke ale bedzie skromna bo nie chce zeby autko bucało jak baca bucy....

Ale mozna bez buczenia zrobic sobie wydech po dwuch stronach
Poprostu same koncowki

Cytat:
2005-03-31 18:21:36, Pingu pisze:
Ale mozna bez buczenia zrobic sobie wydech po dwuch stronach Poprostu same koncowki

ales sie pingu uparl z tymi rurami samochod wyglada i z jedna rura ladnie a golfik grzechotnika i tak bedzie wygladal fajnie
a najwazniejsze jet to jak juz zreszta inni pisali ze samochod powinien sie podobac wlascicielowi

[ wiadomość edytowana przez: Stecyk dnia 2005-03-31 18:27:01 ]

hmm pingu nie bedzie wydechu po dwoch stronach !!!!!! zrobie to tak jak mam zamierzone i w tym temacie nie zmienie zdania tak wiec konie nt dwururki ..... auto jezdzi i mnie sie podoba..... bede nad nim pracowal zeby czuc wiekszy komfort psychiczny i fizyczny a nie dlatego ze chce zeby moja choinka swiecila sie bardziej niz inne jesli rozumiesz o co mi chodzi ..... chodzi o to ze ludzi sie przescigaja w tym zeby autko bylo jak najbardziej widoczne i zeby je bylo slychac a to nie w tym rzecz.... takie rywalizacje mnie nie interesuja bo wole miec autko ktore bedzie cieszylo moje skromne oko ..... poza tym jako przyszly przodownik wygladu naszego szarego kraju musze orientowac sie tez w stylistyce samochodow i nawet jesli nim zostane lub nie to wiedz ze wedlug mnie wszystko idzie do przodu a ja jestem konserwatysta..... stonowana nuta pingu stonowana ..... przykładem takiego konserwatyzmu moze byc BMW bo widzisz inni projektuja kosmiczne modele a BMW w tej dziedzinie jest swego rodzaju konserwatysta .... zmieniaja drobne detale zachowujac przy tym swoja linie i klase ..... i o to wlasnie chodzi ..... wszystko z umiarem i klasa .... tak tez pozostanie u mnie ..... poza tym wiem ze teraz powiem pewna herezje ale auto stworzone jest po to zeby sluzyc i kiedys wszyscy to zrozumiemy dokladnie..... no chyba ze ktos uzywa autka do wyrywania odmiennej płci to wtedy zwracam honor..... pozdro

[quote]
2005-03-31 19:56:30, grzechotnik pisze:
.......byc BMW bo widzisz inni projektuja kosmiczne modele a BMW w tej dziedzinie jest swego rodzaju konserwatysta .... zmieniaja drobne detale zachowujac przy tym swoja linie i klase ..... i o to wlasnie chodzi ..... wszystko z umiarem i klasa .... ........[/quote.]

Eeeeee chyba ci chodziło o mercedesa bo od bmw sie odwrócilo wiele osob za kosmiczne kształty

Grzesiu grzesiu
Ja nie lubie choinek popatrz na moje

A czemu mowie o tych dwururkach bo tak
chodzi mi o to zebys mial po jedynym wydechu na strone bo jakos mi sie wydaje ze ten zderzak jest pod to dostosowany wiesz chodzi o ta dziure z tylu
Ale rob jak to ty widzisz bo to tylko moja propozycja
A ladne koncowkie nie musza znaczyc ze glosne

P.S A z tym przykladem BMW to nie trafiles BMW moze kiedys bylo ale juz nie jest konserwatysta