| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
grzechotnik User Vw Golf Nisko | 2005-03-30 21:13:38 Kilka fotek które pokażą jak wyglada autko..... potem napisze co i jak
[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-03-30 21:20:44 ] |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-03-30 22:28:11 Mi sie autko b.podoba.
gdyby tak jeszcze masters zrobił do tego program , el tec wydech i dolot z intercoolerem od iveco to byłoby napewno szybciej |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-03-31 00:10:16 Coz mozna powiedziec. Autko bardzo ladnie sie prezentuje. Ci z Neodesign widac ze wiedza co robia . Gratuluje, ze ci sie udalo z nimi no i powodzenia na przyszlosc.
P.S. Jedyne co na fotkach widac, to Ci sie Grzes troszke jedna listwa na grillu wygiela lekko , ale to dopiero na fotkach zobaczylem. |
Glazz User Viki Stalowa Wola | 2005-03-31 00:25:57 Kurde autko pieknie sie prezentuje ... fachura
Wczoraj mijalismy sie na 1000 leciu i moja moja panna jak zobaczyla to juz nie chce ze mna jezdzic dopoki nie przerobie tak samo autka Tylko jednego nie moge sie doszukac z przodu - rejestracji
Zycze kolejnych rownie udanych i efektownych przerobek a w przypadku silnika efektywnych Pozdrawiam |
zoom User zoom zoom | 2005-03-31 03:46:27 Super extra zajefajne . Mi sie podoba.Wszystko dobrane ze smakiem i umiarem. Powodzenia w realizowaniu planow
Pozdrawiam. |
sq8jx User Mazda 323F / KTM EXC ... Stalowa Wola | 2005-03-31 09:07:45 Z mojej strony rowniez pozytywna ocena autka, oby tak dalej |
Remek Stalowa Wola | 2005-03-31 09:21:15 Mi tez się podoba ![]() |
Toom User Kymco B&W Wawa | 2005-03-31 10:09:13 Zajefajnie.
T. |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2005-03-31 10:29:52 Autko super, przerubki na nowym aucie
no i z Neodesign sie udalo. Teraz jeszcze go obnizyc i 2 rurki z tylu ![]() |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-03-31 13:54:39 No i prawidlowo Grzes. To ma jezdzic , a nie nadrabiac dzwiekiem . Dobrze ze spokojnie do tego podchodzisz, bo oszpecic autko mozna latwo, za to zrobic jedna , zgrana i ladna calosc o wiele trudniej.
Pozdrawiam |
Marek Moderator Multivan Stalowa Wola | 2005-03-31 15:03:12 Cześć
Pięknie zrobiony VWej, ze smaczkiem, dobre plany na przyszłość.
A obniżenie ? to by mu się bardziej przydało |
zoom User zoom zoom | 2005-03-31 16:01:39
Dokladnie. Tuning z umiarem
Pozdr. |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2005-03-31 18:21:36
Ale mozna bez buczenia zrobic sobie wydech po dwuch stronach
Poprostu same koncowki ![]() |
grzechotnik User Vw Golf Nisko | 2005-03-31 19:56:30 hmm pingu nie bedzie wydechu po dwoch stronach !!!!!! zrobie to tak jak mam zamierzone i w tym temacie nie zmienie zdania tak wiec konie nt dwururki ..... auto jezdzi i mnie sie podoba..... bede nad nim pracowal zeby czuc wiekszy komfort psychiczny i fizyczny a nie dlatego ze chce zeby moja choinka swiecila sie bardziej niz inne jesli rozumiesz o co mi chodzi ..... chodzi o to ze ludzi sie przescigaja w tym zeby autko bylo jak najbardziej widoczne i zeby je bylo slychac a to nie w tym rzecz.... takie rywalizacje mnie nie interesuja bo wole miec autko ktore bedzie cieszylo moje skromne oko ..... poza tym jako przyszly przodownik wygladu naszego szarego kraju musze orientowac sie tez w stylistyce samochodow i nawet jesli nim zostane lub nie to wiedz ze wedlug mnie wszystko idzie do przodu a ja jestem konserwatysta..... stonowana nuta pingu stonowana ..... przykładem takiego konserwatyzmu moze byc BMW bo widzisz inni projektuja kosmiczne modele a BMW w tej dziedzinie jest swego rodzaju konserwatysta .... zmieniaja drobne detale zachowujac przy tym swoja linie i klase ..... i o to wlasnie chodzi ..... wszystko z umiarem i klasa .... tak tez pozostanie u mnie ..... poza tym wiem ze teraz powiem pewna herezje ale auto stworzone jest po to zeby sluzyc i kiedys wszyscy to zrozumiemy dokladnie..... no chyba ze ktos uzywa autka do wyrywania odmiennej płci to wtedy zwracam honor..... pozdro |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-03-31 20:49:29 [quote]
2005-03-31 19:56:30, grzechotnik pisze: .......byc BMW bo widzisz inni projektuja kosmiczne modele a BMW w tej dziedzinie jest swego rodzaju konserwatysta .... zmieniaja drobne detale zachowujac przy tym swoja linie i klase ..... i o to wlasnie chodzi ..... wszystko z umiarem i klasa .... ........[/quote.] Eeeeee chyba ci chodziło o mercedesa bo od bmw sie odwrócilo wiele osob za kosmiczne kształty |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2005-03-31 20:51:02 Grzesiu grzesiu
Ja nie lubie choinek popatrz na moje
A czemu mowie o tych dwururkach bo tak
chodzi mi o to zebys mial po jedynym wydechu na strone bo jakos mi sie wydaje ze ten zderzak jest pod to dostosowany wiesz chodzi o ta dziure z tylu
Ale rob jak to ty widzisz bo to tylko moja propozycja
A ladne koncowkie nie musza znaczyc ze glosne
P.S A z tym przykladem BMW to nie trafiles BMW moze kiedys bylo ale juz nie jest konserwatysta ![]() |