| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-31 11:28:52 Powolutku zaczynają się pały (uuuuuu...sorrrrki....panowie policjanci ) przywalać do ramek także....ramka na "nowe" (białe) tablice MUSI wg przepisu zapewniać widoczność czarnej obwódki rejestracji i NIE MOŻE być na niej żadnych innych znaków czy napisów.
W Katowicach już się kilka razy spotkałem że gnębili znajomych...wprawdzie tylko pouczająco ale jednak! Mimo wszystko wydawa mi się że nawet ładniej wygląda ramka tablice bez jakichkowiek dodatków....nawet jeśli cel jest Szczytny
P.S. Piotr!...Prośba!-możesz przeformatować tę fotkę do nieco mniejszego formatu??....coby posta przeczytać trzeba jeździć po ekranie bo wyłazi poza monitor |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-03-31 11:52:12 Nie chce mi się, a i zdjęcie stare i hasła nie pamiętam i zdjęcia już nie mam ![]() |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-31 12:09:57
Dzięki Piotr! jesteś "WIELKI" !! |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-04-07 18:46:26 Niech mi ktos powie jeszcze tylko jedną rzecz: Udalo wam sie przeczytac kiedykolwiek w czasie jazdy to co ktos ma na ramce tablicy... podczas jazdy???? Mnie NIGDY! czasami jak podjezdzam za jakies espero to nie widze co ma napisane na ramce... trzeba sie przyglądac! Takze mysle ze jesto to troche chory pomysł. Lepiej nakleic cos na przednią szybe.. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-04-07 18:52:41 No... wszyscy czytający w korku mój napis Dajewo mają orgazmistyczne wyrazy twarzy. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-04-07 22:46:51 Ja mam "Rowiński i Wajdemajer VW/AUDI" |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-04-08 09:15:29 a ja nie mam wogóle... z tylu mam prawie wytarte numery a przód jest taki pognieciony jakbym dziennie uderzał o cos.... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-04-08 13:54:15
Czaruś...przecie Ty z przodu nie masz wogóle ramki pod tabulą! ...pewnie dlatego właśnie, ze "dziennie uderzasz o coś"...niby ramka z 5zł ale...dziennie piątkę wywalić na chodnik?..szkoda |