Odpuszczam forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajce, mam ostatnio b.malo czasu, na dodatek ta praca dyplomowa...nie mam juz kiedy raczej wpadac na forum, zreszta pewnie sami juz zauwazyliscie ze pisze coraz mniej....dlatego na jakis czas odpuszczam...

Dzieki Wam wielkie za to ze tu byliscie, bardzo milo spedzalo mi sie tutaj czas...(ktorego teraz brak niestety..)

Pozdrawiam wszystkich

Grzechu rozumiem twoja decyzje ale tak całkiem i na zawsze?? Nieeeee przecież choc czasem chwilę znajdziesz na pościka

czy to prima aprilis

jaja sobie robi

ale dowcipniś

przecież bez tego nie da się żyć

Nie wiem jak Grzechu ale ja ogranicze sie tylko i wylacznie do usuwania waszych postow. Niestety nie bede z wami pisal juz. Nie tyle ze nie mam czasu tylko nie chce mi sie. Nerka

Ogólnie rzecz biorąc ja to znikam też na jakiś czas...
Wyjeżdżam pracować. Będę wydobywał ropę na platformie wiertniczej na Morzu Południowochińskim.

jajcarze

ooo no to forum naprawde opustoszeje bo ja tez chcialam Wam powiedziec, ze no niestety nie bedziemy miec teraz ze Speedem w ogole czasu, bo w koncu trzeba zabrac sie za przygotowania do slubu

Cytat:
2005-04-01 11:57:59, Quattro pisze:
jajcarze

Eee tam

nio ja tez wyjezdzam do angli na pol roku na praktyki

A ja idę do klasztoru
A i kupiłem Poloneza Longa

Ja tez odpuszczam, nie wiem na ile, dzien , dwa , trzy, cztery,...... pisze tylko dlatego gdyby kogos to interesowało.

Ja nie odpuszczam A co mi tam... raz odpuściłem Wystarczy

Cytat:
2005-04-01 16:55:50, storm pisze:
Ja tez odpuszczam, nie wiem na ile, dzien , dwa , trzy, cztery,...... pisze tylko dlatego gdyby kogos to interesowało.

Interesuje....

te a w dziub byscie moze wszyscy nie chcieli dostac co

A ty Chrzestny pierwszy za prowokacje

prowokacje 1 kwietniowa

ale moja juz dzisiaj nie.
do Pn odpuszczam na znak zaloby.

a ja odpuszczam sobie forum do przyszłej srody z powodu wyjazdu , a wiec zycze wszystkim miłej zabawy na forum , i miłego wypoczynku w ten dłuzszy weekend , do zobaczyska na forum

Sterciu ale mnie wystraszyłeś...

Baw się dobrze na wyjeżdzie