MotoNews.pl

Schowek od strony pasażera

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.Proszę o kolejną pomoc klubowicze.Nie mogę otworzyć (dostać sie )do schowka,sprawia wrażenie zamkniętego ,próbuje krecić kluczykiem ale nic,próbowałem go rozkręcić ale nie dałem rady.Proszę o radę może któryś z was miał podobny problem.Pozdrowienia.slavek

A która Omcia

Jeżeli A to mogę pomóc

tez tak miałem hihihi

------------------------------------
Niech LOB będzie z WAMI !!

PROszę panowie o pomoc każda uwaga jest CENNA .DZiękuje slavek

Witaj
Jesli Oma A to zrob tak:
Plastikowa klamke podciagnij do gory a nastepnie sprobuj czyms na ksztalt wkretaka podgiac do gory taki "pizdryk", ktory znajduje sie pod spodem.
Daj znac czy pomoglo.
pozdrowka
Arek

Cytat:
PROszę panowie o pomoc każda uwaga jest CENNA .DZiękuje slavek

w Audi 80 wersja B3 trzeba z prawej strony klamki schowka wsadzić cienki śubokręt i podważyć klamkę (powinna wyskoczyć następnie oczom naszym ukarze się cięgno przy pomocy którego możemy otworzyć schowek, naprawa zamka zależnie od uszkodzenia
ps.: nikt nie wie o jaką omegę ci chodzi

ku.... tez mi się wczoraj zamek skopał. Nie moge otworzyć w żaden sposób. Wsumie przez głupote bo zapchałem schowek i zamknełem z dociskiem. Oma B karavan. Jakieś pomysły????
Ma to ktoś przetrenowane

ZROBIONE.DZIĘKI ZA CHĘĆ POMOCY.POZDR.

spoko zamki padają jak muchy . nie ma sensu kupować 2 giego po i tak padnie od polskich dziurach ps sam nie mam od roku i można tak śmigać . każdy ma inny sposób he he

U mnie z kolei juz ktoś wcześniej próbował kombinować z tym zamkien. I nareperował tak że cały zamek wisi ledwo na swoim miejscu - nieraz wypada, a schowek trzyma jedna stroną. Z drugiej strony w ogól nie widać tago bolca co zamyka.
Próbowałem sie już dostać do tego schowka, ale sie udało. Teraz poczytałem troche o tych schowkach w arch i czekam aż znowu cos mnie najdzie żeby to naprawić.