[offtop]POMODLMY SIE ZA PAPIEZA ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem ze to forum tuningowe ale .. w tych okolicznosciach ....

jak wiadomo z naszym WIELKIM RODAKIEM PAPIEZEM JANEM PAWLEM II jest coraz gorzej .. prawdopodobie szykuje sie wielkimi krokami do odejscia ... wiem ze polowa w ogole nie chodzi do kosciola... ( ja tez za bardzo ) .. ale moze jakas zdrowaska za Papierza ..

ehhh szczerze mowiac przez to Jego konczonce sie zycie mam dola... pamietam jak bylem na swiatowym zlocie mlodzierzy w paryzu i jak jezdzil ta swoja bryka oszklona bylem ze 4 mery od niego ... eh az jak sobie dzis pomysle to mnie ciarki ( mile ) przechodza ... .. teraz juz chyba nie pojezdzi

mam nadzieje ze jeszcze pozyje ..

Miejmy nadzieje ze bedzie dobrze...

Przykre to jest... ten jakby wyślig stacji TV kto poda pierwszy informacje o smierci.

Ja tez mam doła dziś... odchodzi ktos kogo sie kocha bezwarunkowo... ech nawet nie wiem co napisać....

Chodzimy do Kościoła czy nie, to teraz nie ma znaczenia. Pomódlmy się za tego wielkiego Polaka tak jak potrafimy...

zgadza sie z tym wyscigie,m strasznie mnie to wq jak przeczytalem na tv3 ze juz papiez ne zyje ... bo wlosi tak podali...

pewnie jak juz bedzie wiadomo ze umarl ... bedzie slychac syreny

przykra sprawa to fakt....aż sie łezka w oku kręci.......

w tym wszystkim najbardziej mnie wkurza...choćby w TVN...

podniosła muzyka..., fotki z wizyt papieża....teksty wstylu życie jest bal bala...

i końcówka "tylko my pokazujemy prawde" litości !!!!!!

takiej pazernej akcji.....

i jeszcze temat KRYZYS ZDROWIA JANA PAWŁĄ II

ŻEROWNICY H====J IM W RYJ....

nie jestem święty ale to co oni wyrabiają to sie w pale nie mieści...

pelen podziw dla KIBOLI za wczorajszy zryw na meczu LECHA z POGONIĄ...

SZOK!!!

Ja myślę ze tym razem to już bedzie jednak za duży ciężar...

no i odszedl

[i] [i] [i]

[*]

[*]

[i] [i] [i]

[i] [i] On zawsze bedzie w naszych sercach [i] [i]

... [*] [*] [*] ...

[*] ...

[i] [i] [i] Pamięć o Nim nie umrze nigdy

;(

ehhh trudno mi z tym
odszedl WIELKI czlowiek

co do tv hmm mnie osobiscie polsat wqrzyl i prowadzacy lis.. ktory ciagle podkreslal ze umarl i w ogole nie wiem co chcial przez to osiagnac ... na discovery ogldalem o pontyfikacie papieza ... dosc ciekawy dokument

...nie ma już żyjących autorytetów-przynajmniej dla mnie

['] ['] [']

[i][i][i]

[i]