MotoNews.pl

3 krótkie filmiki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na stronę

porthos.prv.pl

-pierwszy to w sumie ruszenie z miejsca (z debeściackim ptaszkiem w tle )

- drugi to 135km/h

- trzeci to taki sobie onboard -biegi zmieniane przy : 40, 60-65, 90km/h

[ wiadomość edytowana przez: porthos dnia 2005-04-03 22:39:02 ]

nastepnym razem jak bedziesz jechal 135 kmh maluchem po drodze gdzie jest ograniczenie zapewne do 50 to zrob cos dla tej czesci ludzkosci ktora nie chce stracic krewnych lub zycia w zderzeniu z twoim bobem i rozbij sie gdzies albo przestan sie popisywac.....myslenie az tak boli??

Cytat:
2005-04-03 23:03:31, Bart128 pisze:
nastepnym razem jak bedziesz jechal 135 kmh maluchem po drodze gdzie jest ograniczenie zapewne do 50 to zrob cos dla tej czesci ludzkosci ktora nie chce stracic krewnych lub zycia w zderzeniu z twoim bobem i rozbij sie gdzies albo przestan sie popisywac.....myslenie az tak boli??

Jakie tam jest ograniczne to wiem ja a nie ty.
Nie uwazam również że jest to jakies popisywanie, co więcej nieskromnie powiem że gdyby ludzie myśleli podobnie do mnie kiedy prowadzę to byłoby zdecydowanie mniej wypadków.
O pozostałej częsci ludzkości na drodze myślę. Rozbicia się nie planuję.

a mi filniki nie działaja

Cytat:
2005-04-03 23:13:28, Try3ek pisze:
a mi filniki nie działaja

na windows media player jest git.
kodek to divx - na 5tce powinień działać (kodowałem na 4ce)

Ja uwarzam podobnie jak Porthos! To nie jest zadne popisywanie sie!!!

Cytat:

troche przesadzasz...

Cytat:

ciekawe czy Ty jeździsz zawsze te 50 km/h

a tak apropo tego co napisales :
Cytat:

To wladze miasta Gdanska chca takich wlasnie kierowcow na ulicach miasta, nie na obrzezach. Dlatego skurwysy... poustawiali betonowe kloce na pasie startowym na ktorym wszyscy cwiczyli i sie scigali-nigdy nie bylo tam zadnego wypadku!!!! Chyba na tym tracily za duzo firmy pogrzebowe!!!! Skurwysy...!!!!!!

Cytat:
Brak strony :-( - pytaj administratora strony.

porthos a nie ślizga ci sie sprzęgło przypadkiem?

Nisko kręcisz ten silnik, albo mi się wydaje, nie da rady na 3 do 100 dojść?
Też mi się zdaje że sprzęgło Ci się troche ślizga, za każdym razem jak wbijasz następny bieg to buczy z 2 sekundy
Nawet ciekawie zbiera się auto

[ wiadomość edytowana przez: art126 dnia 2005-04-04 10:03:53 ]

Cytat:

podpisuje sie pod tym dwiema rekami...dla mnie to totalna glupota

Cytat:
2005-04-04 02:53:15, Race_D pisze:

mam to samo.

Cytat:
2005-04-04 15:18:23, maskekk pisze:
mam to samo.

ja pod Firefoxem mialem to samo ale pod IE wszystko hebla i mozna filmiki sciagnac

Witam!
Znam porthosa chyba troche lepiej niz wy. Jezdzi po ulicach jak flaki z olejem, nawet swoja 1050 ktora moglby zloic gazdego barana prowokatora nie robi tego.
Akurat tunowal samochod i sprawdzal jak dziala po zmianach. Dam sobie reke obciac ze kazdy z Was sprawdza po zmianach jak dziala silnik wiec sie nie czepiajcie. nie mamy tu toru wyscigowego gdzie takie rzeczy mozna by sprawdzic - wiec sie sprawdza na ulicy. Nie wydaje mi sie zeby kazdy jezdzil na tor czy do hamowni i blulil kase przy kazdej zmianie.
Ludzie po warszawie jezdza szybciej niz te 130 i co? Pomine juz tych baranow co sie po nocach scigaja nie baczac na znaki na skrzyzowaniach na ktorych jest powylaczana sygnalicacja.
pzd c.

eee u mnie też pisze: "Brak strony - pytaj administratora strony."
co jest grane ? bo też bym sobie pooglądał

uzyje IE mi mozilla nie sciagnela a IE tak

Cytat:
2005-04-04 20:08:17, York pisze:
eee u mnie też pisze: "Brak strony - pytaj administratora strony." co jest grane ? bo też bym sobie pooglądał

http://slave.e-edukacja.pl/~porthos/_porthos/_filmy/bialy_2_na_555/start_z_miejsca.avi
http://slave.e-edukacja.pl/~porthos/_porthos/_filmy/bialy_2_na_555/135kmh.avi
http://slave.e-edukacja.pl/~porthos/_porthos/_filmy/bialy_2_na_555/0_100.avi

powyzsze lini dzialaja. Cos zle wpisal w kodzie html na stronie

pzd c.

[ wiadomość edytowana przez: qdlaty dnia 2005-04-04 20:20:18 ]

A ja codziennie rano jezdze przez centrum warszawy po 140 km/h i co z tego? moja sprawa.. kto mnei teraz zjebie siostry samarytanki? Wy nie przekraczacie predkości nigdy? Cały czas przepisowo jeździcie? mam nadzieje ze tak bo ksiądz z ambony mówił ze przekraczanie prędkosci jest grzechem...
A szczerze to powiem Wam tak: spojrzcie na siebie i potem dopiero innych oceniajcie...