Po czym poznać maturzystke?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

a może macie inne sposoby na rozpoznanie maturzysty

A jakie macie dobre i sprawdzone sposoby na sciagnie na maturze czy innym egzaminie nie żebym kogos zachecała do ściagania.

[ wiadomość edytowana przez: storm dnia 2005-04-04 18:22:49 ]

wydrukowanie trzcionka 3 i naklejenie na długopis 4 lata średniaka i 5 studiów i ani jedna wpadka

P.S.

proponuje topic ukrtyty zrobic

ja nie sciagalem

Dla noszących okulary:

Na szmatkę do okularów i często je czyścimy

Moj najlepszy model sciagi to tzw fotosciaga ...

Nie bójcie sie nie trzeba robic mikrofilmow z ksiazek

Bierzemy pusta kasetke od filmu i nawijamy na nia sciage. Podczas danego egzaminu wysuwamy poprostu ...

Slyszalem ze teraz hitem sa dlugopisy z UV poprostu na kartce na ktorej bedziemy pisac klasowke piszemy cala sciage specialnym flamastrem. Txt widoczny tylko w ultrafiolecie ... który mamy w dlugopisie

pozdr

Ja byłem nowoczesny: lekko zmodyfikowane UV, albo druk na folii, a jak było mniej czasu to tradycyjna harmonijka.

ja w tym roku mam maturke... i jakos nie mam na nia koncepcji heh zrobie kilka sciag z najwazniejszymi "rzeczami" twarda jestem

a ja mam wieczny katar i zawsze paczke "czystych" chusteczek na stole

nie ma to jak droga radiowa i sluchawka w uchu a mikrofon w rekawie.
sprawdzony sposob.
tylko czasami zawodzi gdy robi sprzezenie

maqm takie male pytano czy ktos z was ma moze jakies sciagi na mature z jezyka polskiego?????

prosze o odpowiedz niedlugo maturka wiec przydalyby sie...

Ja tam niebęde ściągał będzie co ma być sasetka a ty nową czy starą piszesz......?

naszczescie pisze stara polski i geografia pisemnie i ustnie hmm polskiego w siumie to sie nie boje ale zawsze lepiej cos miec przy sobie..

No tak bo w nowej to w sumie ściąga jest ci na cholere ja sam nieiwme czy sie cieszyć czy płakać z powodu nowej matury zobaczymy jak bedzie.....

kumpela zdawala w tym roku nowa i placze niby wszystko umiala a zpolski zdala na 2 ehh stres

ja tam nie sciagalem na maturce a na studiach to zawsze ktos mi sciage podrzucil i jakos to bylo, zreszta nie ma jak w glowie

Ja z polskiego dostałem 4 na ustnym ale taki stres że się pogubiłem w tej prezentacji całej....zresztą ja to mówiłem z głowy a niemiałem tego wykutego na pamięć.......
najmer ty to tak jak ja chyba wszystko z głowy tylko przyznaj sie ze w LO ściągałeś cos napewno

nie poprostu dzien wczesniej chlalem i szedlem na kacu gigancie pozwalalo to na duze skupienie i spokuj czlek sie nie denerwuje a wyniki mnie samego zaskakiwaly zreszta tak zdawalem ustna z biologii bylo 5. Sposob sprawdzony polecam

[ wiadomość edytowana przez: najmer dnia 2005-04-27 18:18:52 ]

A ja raczej nie ściagałam... bo jakoś nie umiem tego robić..

Cytat:
2005-04-27 18:18:32, najmer pisze:
nie poprostu dzien wczesniej chlalem i szedlem na kacu gigancie pozwalalo to na duze skupienie i spokuj czlek sie nie denerwuje a wyniki mnie samego zaskakiwaly zreszta tak zdawalem ustna z biologii bylo 5. Sposob sprawdzony polecam [ wiadomość edytowana przez: najmer dnia 2005-04-27 18:18:52 ]

Widze, że ten sposób to jednak nie był mój wynalazek W ten sposób zdałem mature i egzaminy na studia

ja tez bylem noga ze sciagania zreszta jak sciagi napisalem to nie byly mi potrzebne bo to juz pamietalem co na nich bylo