Czerwone bębenki ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj sobie pomalowałem, wydaje mi sie ze ladnie to wyglada na zaciski tez przyjdzie pora ale z nimi wiecej juz roboty bedzie

Fajny kolorek, czym malowales? Specjalna jakas? Wlasnie sie zastanawiam czy sobie tak nie walnac bebnow, ale to chyba po wymianie tarcz z przodu bo mi sie koncza

hmm farba czerwona Nobilesa bodajze....dokladnie nie pamietam, malowalem u kumpla-zapytam sie jego, jak mi poda to przekaze Wam tez

Robiłem tą samą operację w moim ufoludku w ubiegłym tygodniu. Bębny i zaciski na zielono - wygląda bajera ale nie mam fotek
Malowałem Hammeraitem jak wielu znajomych. Dwie warstwy starczają podobno nawet na dwa lata.

Ładnie, ale zmień bębny na tarcze

Cytat:
2005-04-04 20:48:18, ASV pisze:

Możnaby..ale nie jeżdże ( i hamuje ) aż tak esktremalnie, żeby obecne hamulce były za słabe...

Wiem wiem, just kidding

Pozdr!

mi sie osobiscie nie podoba pomysl tylnych bebnow w takim kolorze. ja swoje pomalowalem na czarno (przynajmniej mniej je teraz widac), a szczeki z przodu pomalowalem na niebiesko (kolor niemal idealnie dobrany do lakieru ). Malowalem Hammeraitem juz z rok temu i wszystko sie ladnie trzma, nie peka, nie rdzewieje

Cytat:
2005-04-04 23:10:24, maciejusz pisze:
mi sie osobiscie nie podoba pomysl tylnych bebnow w takim kolorze. ja swoje pomalowalem na czarno (przynajmniej mniej je teraz widac), a szczeki z przodu pomalowalem na niebiesko (kolor niemal idealnie dobrany do lakieru ). Malowalem Hammeraitem juz z rok temu i wszystko sie ladnie trzma, nie peka, nie rdzewieje

trztbabylo na zielono z porzodu

nie wiedzialem, ze tak sie losy moich hamulcow potocza

ja maznolem u siebie cynkalem dobrze sie trzyma i jest tanszy od hameraita ( he nasz krajowy odpowiednik) dosyc wytrzymuje temperature choc raz byla kupa dymu ale to dotrzymywalek kroku kolesiowi na motorku ze 170 km/h pelny hebel ale to tylko na tarczach sie opalilo troszke polecam

Cytat:

Słusznie dorzucił bym jeszcze hydrauliczny ręczny i bedzie full fun.

no - moze jeszcze go podniesiemy, wsadzimy klate, wywalimy wszystko ze srodka zeby byl lzejszy, wsadzimy VR6 i zaczniemy nim startowac w kjs-ach

Good Idea... Prawdziwa wydmuszka

Mam nadzieje ze nie zapomnieliscie o porządnym wtrysku bezposrednim Nittro i nocniku wmontowanym w miejsce pasazera by bylo latwiej sprzątać

lol hehhe to ja juz sie boje wsadzic tu fotki jak pomaluje jeszcze zaciski......

po co malowac? odrazu zmien na 16 tloczkowe nie zapomnij o porzadnym silniku i dodatkach

Cytat:

herheh dokladnie o tym samym pomyslalem .. bebenki -> lamus

jak założe lukasy od traka, to też se pomaziam, a co

Widze Grzechu ze bebenki ci sie spodobaly
Tak, to była jakas fabra Nobilesu o polowe tansza od Hammerita. Gdzies jeszcze pol puszki lezy w piwnicy.