| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-04-05 22:41:06 Wszystko zalezy od tego czy wygodne te poduchy, no i trzeba bedzie ta elektryke jakos zaizolowac, bo to troche niebezpieczne jak wszystko pod pradem. Aha no i ten centralny zamek... rozumiem, ze jak centralny to gdzies w Warszawie lub okolicach bedzie, to nie za daleko troche ze Świebodzina?
EDIT: Ale Ci się dowcip wyostrzył
[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-04-05 22:48:11 ] EDIT JA: A co, my tu tak tylko banany i banany. Czy zawsze musimy prowadzic takie dretwe rozmowy scisle na wyznaczony temat? Jakbym sie na tym znal to bym doradzil, nie znam sie to doradzam jak umiem. Wiedzialem, ze jakis smetas sie przyczepi do tgo posta, wiedzialem. [ wiadomość edytowana przez: Kolargol dnia 2005-04-05 23:07:31 ] |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-04-06 21:46:03
dobre dobre Kolargol masz plusa ;D
a co do tego autka spory przebieg chyba ![]() |
daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2005-04-09 20:22:24 do tego silniczka trzeba sie przyzwyczaić -lubi wysokie obroty,ale da sie jezdzić naprawdę ostro i obiechać wiele teoretycznie silniejszych furek
w każdym razie ja sobie wybór auta chwalę -tyle że moja ma ledwie 100 tyś. więc sprawdż co się da co by nie wtopić pozdro d. |