Hyundai Lantra 1,6i GLS 16V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam...
przymierzam siędo zakupu autka, jak podano w tytule. rocznik '96, 200K przebiegu - jak podaje sprzedawca, większość zrobiona po niemieckich autostradach, wszystko w elektryce, 2 poduchy, centralny zamek...itp
co sądzicie op tym autku i ile można za nie maxymalnie zapłacić?

Wszystko zalezy od tego czy wygodne te poduchy, no i trzeba bedzie ta elektryke jakos zaizolowac, bo to troche niebezpieczne jak wszystko pod pradem. Aha no i ten centralny zamek... rozumiem, ze jak centralny to gdzies w Warszawie lub okolicach bedzie, to nie za daleko troche ze Świebodzina?

EDIT:

Ale Ci się dowcip wyostrzył

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-04-05 22:48:11 ]

EDIT JA:
A co, my tu tak tylko banany i banany. Czy zawsze musimy prowadzic takie dretwe rozmowy scisle na wyznaczony temat? Jakbym sie na tym znal to bym doradzil, nie znam sie to doradzam jak umiem. Wiedzialem, ze jakis smetas sie przyczepi do tgo posta, wiedzialem.

[ wiadomość edytowana przez: Kolargol dnia 2005-04-05 23:07:31 ]

nie wążne co wazne żeby napisać hehe dobra zasada

a co by ni erobić OT to o silniku 1,6 nie umiem za wiele powiedzieć ale jeśli chodzi o Lantre, to bardzo fajne auto. Ja mam 2,0 z 97 roku i jestem bardzo zadowolony, części są w miare drogie i ciężko je dostać. Ale jak już znajdziesz dobre sklepy to można za rozsądne pieniądze znaleść wszystko co się chce.
Jeśli chodzi o jazde, to bardzo przyjemnie się prowadzi, spory komfort podrózowania, niezła jakość wykończeń i w moim przypadku całkiem przyjemne osiagi (nie wiem jak się to ma w 1,6). Spalanie tylko całkiem spore. Rzadko kiedy się coś psuje z tym że jak juz raz na jakiś czas coś pada to bywa że jest drogie i trudne do zdobycia. Tak jak nagrzewnica w moim przypadku

Ale ogólnie bardzo polecam to autko, zwłaszcza za pieniądze jakie sie płaci za Lantre dostaje się naprawde fajne auto. Jak miałbym jeszcze raz podejmować decyzje czy kupować, to bez chwili zawachania bym powiedział że tak.

Pozdrawiam i jak masz jakieś wątpliwości to pytaj

Cytat:
2005-04-05 22:41:06, Kolargol pisze:
A co, my tu tak tylko banany i banany.

dobre dobre Kolargol masz plusa ;D

a co do tego autka spory przebieg chyba

do tego silniczka trzeba sie przyzwyczaić -lubi wysokie obroty,ale da sie jezdzić naprawdę ostro i obiechać wiele teoretycznie silniejszych furek
w każdym razie ja sobie wybór auta chwalę -tyle że moja ma ledwie 100 tyś. więc sprawdż co się da co by nie wtopić
pozdro d.