Chwale sie - czyli co dzis zrobilem przy swoim autku.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialem założyć temat w którym pisalibyśmy co ostatnio zrobilismy sobie w autku.Jakies ulepszenia, modyfikacje, ciekawostki, nowosci i takie tam duperele

No wiec jako pierwszy pochwale sie nowymi ringami o ile to tak mozna nazwac ktore wlozylem w swiatla drogowe Efektem ubocznym jest kolor niebieski A wygladaja one tak:

Pozdr.

Rozkrecilem silnik i dowiedzialem sie ze moc obcieła mi wentylator qwa......

Zamontowałem prawe lusterko

Zamontowalem sobie fajne radyjko niezle daje

ja poprawiałem blacharke samochodu jeszcze nie do konca ale juz 80 %jest zrobione .No i audio tez juz lepiej sobie gra ,dotego zminiłem sobie wreszcie oponki ze slicków na normalne oczywiscie wielkie dzieki adas ze trzymałes dla mnie je .Mam jeszcze zamiar przed wyjazdem do kielc zrobic cały body kit ale narazie czekam na gotówke pozdro !!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2005-04-06 12:19:07 ]

Cytat:
2005-04-06 12:16:31, MAJER pisze:
ja poprawiałem blacharke samochodu jeszcze nie do konca ale juz 80 %jest zrobione .No i audio tez juz lepiej sobie gra ,dotego zminiłem sobie wreszcie oponki ze slicków na normalne oczywiscie wielkie dzieki adas ze trzymałes dla mnie je .Mam jeszcze zamiar przed wyjazdem do kielc zrobic cały body kit ale narazie czekam na gotówke pozdro !!!!!!!! [ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2005-04-06 12:19:07 ]

sory ze wam tu spamuje.
Pytanie do mayera
Majer albo sie przewidzialem albo dospawales chyba troszke maski tak ??

A ja zrobiłem silnik w moim bobie!! i nawet chodzi już elektryka tez zrobiona zaożyłem palstikowe zderzaki i dziś przyciemniam szyby !!

Ja musze sobie radio kupic
Cytat:
2005-04-06 09:23:32, Combos pisze:
Zamontowalem sobie fajne radyjko niezle daje

Gdzie parkujesz?

Rzeszowiak, może potrzebujesz jakieś części do maluszka ? Tanio sprzedam ....

A co zrobiles z chromami ????

Remek dzieki jak bede coś potrzebowac napewno sie zgłosze!!
Czuczu chromy mam u siebie w domu!!

A co do malucha to pojeżdze nim do wakacji i bede chciał sprzedać bo mam zamiar na cś o większej mocy!! jak ktoś bedzie zainteresowany to prosze go podesłać!! Dziekuję z góry

ja nic nie zrobilem ostatnimi czasy.... opony mam do wymiany bo za ostro jezdze i slizgam sie po ulicach jak opentany ..... i wiecie co jeszcze .... felgi tez juz mnie nie zadowalają w takim rozmiarze.... chyba trzeba zaczac cos robic bo wiosna w pelni a ja mam dalej autko do bani ..... pozdrawiam zooma bo on przynajmniej cos robi.....

grzechotnik nie dziwne bo masz takie malutkie

Cytat:
2005-04-06 14:19:33, zoom pisze:
Ja musze sobie radio kupic Gdzie parkujesz?

Kolo ballady zapraszam tylko wez kamienia bo zamkow nie ruszysz
P.S.
Panel jest w schowku

A ty Twojego ritmota to tez tylko kamieniem

Cytat:
2005-04-06 17:06:18, grzechotnik pisze:
pozdrawiam zooma bo on przynajmniej cos robi.....

Bo ciagle mi sie cos psuje No ale takie sa uroki pełnoletniego auta

@Combos no co Ty na zartach sie nie znasz Jak cos Ci zginie to nie jaaaa A na Mp3 jest ?
Pozdr.

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2005-04-06 20:10:39 ]

Dzisiaj wyczyscilem alterantor i silnik ogólnei i wzialem sie za wycinanie blach w maluchu zbednych moim skromnym zdaniem...
Efekt : narazie 18 kg w palanach jeszcze 25 .......
Zobaczymy jak towyjdzie .
aha fabryczny wentylator + obroty rzedu 7 tys :

zrobiłem sobie bad looka tak tylko zeby sprawdzic jak eskorcik z nim wyglada i nie zblachy tylko ze czegos innego .Przyznam ze z bad lookiem lepiej wyglada niz bez

Cytat:
2005-04-06 20:08:57, zoom pisze:
@Combos no co Ty na zartach sie nie znasz Jak cos Ci zginie to nie jaaaa A na Mp3 jest ? Pozdr.

no jasne ze z mp3

Cytat:
2005-04-06 22:49:30, MAJER pisze:
zrobiłem sobie bad looka tak tylko zeby sprawdzic jak eskorcik z nim wyglada i nie zblachy tylko ze czegos innego .Przyznam ze z bad lookiem lepiej wyglada niz bez

aha
no niewiem z czego bo to byla juz nocka
ale moim zdaniem tez lepiej wyglada

Cytat:
2005-04-07 06:46:54, taz pisze:
aha no niewiem z czego bo to byla juz nocka ale moim zdaniem tez lepiej wyglada

Moze wystarczylo popukac?? , co za roznica czy noc czy dzien? .

Zoom gratuluje kocich oczek , nie mowiac juz o kocich ruchach no i kocie lakocie .

Pozdrawiam