| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-04-06 14:27:42 Jak wam sie podoba wlasnie zamierzam kupic jezeli ktos tez poszukuje LCD to naparwde parametry sa godne zainteresowania jeszcze bede musial go tylko obadac na real
Jak widac nie tylko samochody maja niezle w stosunku cena - jakosc
Monitor LCD |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-04-06 14:46:44 Jest to pierwszy monitor z taka predkoscia. Juz kilka tyg. temu przymierzalem sie do takiej 17 ale $$$... Chociaz one sa tanie jak na takie parametry. Ja moglem miec taka 17 (parametry te same co w tej 19) za 995 netto. Jesli chcecie zmieniac to bardzo polecam. Mam kolege ktory pracuje w firmie NTT, ktora jest oficjalnym importerem sprzetu elektronicznego Hyundaia do Polski (notebooki i monitory). Mowil mi ze one sa takie tanie nie z powodu niskiej jakosci, tylko dlatego ze jest to jedyny sprzet sposrod roznych firm, ktory jest skladany w Europie co oczywiscie zmniejsza koszty transportu. Smieszne ze Europejczycy przenosza produkcje do Azji a tamci tu.
Oni maja jeszcze jedna ciekawa rzecz, a mianowicie notebooki Hyundaia, ktore mozna samemu konfigurowac, a wiec sa jakies bazy (plyta gl., matryca etc.) i na nich mozna sobie zamowic notebooka z dowolnymi parametrami, a wiec mozna go dostosowac dokladnie do swoich potrzeb. Jak pytalem czy sa problemy z tym sprzetem to mowil mi, ze nie nie ma wielu reklamacji sprzetu Hyundaia wiec mozna go smialo polecic. [ wiadomość edytowana przez: Kolargol dnia 2005-04-06 14:48:24 ] |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-04-06 16:42:03 no o monitorach to duzo dobrego slyszalem
ale z tymi laptopami notebookami ![]() |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-04-12 16:09:11 wlasnie bede bral za tydzien gdzies ten panel
http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4859554e4441495f31375f4c373244 Kolargol chyba taniej sie nie znajdzie a czas reakcji i kontrast miodzio ![]() |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-04-12 16:34:09 No no jestem pod wrazeniem. Cena bardzo dobra. U mojego kolegi w hurcie sa po 959 netto czyli drozej niz to co znalazles. Gratulacje.
A jesli chodzi o te notebooki to rozmawialem z nim ostatnio jeszcze raz o nich i zmienil zeznania. Powiedzial ze one technicznie sa dobre, ale maja bardzo kruche obudowy, ktore latwo polamac. Podobno stosuja jakis slaby plastik. |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-04-13 22:24:45 to dosc znany sklep wiec mozna im zaufac z tego co rozmawialem z osoba co je sprzedaje mowila ze sa bardzo dobrte i maja jedna z najlepszych gwaracji... bo jest plena przez 3 lata a nie tak jak w samsungu ze pozniej trzeba cos jeszcze dopalcac... |