Pierwsze koty za ploty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pomalu szykuje auko do lakierowania po malym boom
no i dzis naszlo mnie zrobic maly myk

Before

After

... niop .... ładniusio ... a na ile szacujesz przyrost moocy .... .....

Cytat:
2005-04-06 19:59:12, mily-swiety pisze:
... niop .... ładniusio ... a na ile szacujesz przyrost moocy .... .....

no mysle ze ubylo ze 2km (ten zderzak jest duzo ciezszy od zwyklego)
ale z drugiej strony oproznilem bagaznik wiec moglo przybyc ze 4

puniu....zmiana oczywiście na plus, ale ten grill seryjny ładniejszy niż ten czerwony
pozatym albo usuń listwę ze zderzaka od RS, albo przełóż swoją czerwoną nio i lampki RS też mam nadzieję, że się pojawią kiedyś

oczywiscie listwa czerwona wleci do zderzaczka poniewaz na razie zostana boczne listwy
zderzak zalozylem zeby miiec wiecej miejsca w aucie na przewiezienie pozostalych gratow do lakiernika
lampeczki - pewno kiedys beda - narazie pewien "fiskus" dobrze czuwa

no i przez 2 tygodnie bede niezmotoryzowany

autko odstawione - jutro straci progi i blotnik w poniedzialek je odzyska
potem troszke kosmetyki, walka ze zderzaczkiem i dokladka lakierek polerka i za 2 tygodnie odbior

niom z tym zderzaczkiem dużo lepiej ale mnie sie bardziej podoba ten drugi gril (czerwony) oczywiście pomalowany pod kolor auta

Bardzo ładny zestaw Puniu ten zderzaczek z tym fajnym grilem tylko kolorek rzucić.

na ta chwile niestety seryjny grill idzie ale moze namowie lakiernika na jakiegos gifta

zderzak ok..jasne że lepiej...z z grillem to trochę powalczyć jeszcze trzeba..po pierwsze mocowania trzeba mu dorobić żeby z boków nie odstawał tylko lamp się trzymał i równo go przymocować i na pewno będzie ładniej wyglądał niż ten seryjny....