Tuning starych autek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zobaczcie TO
opinie mile widziane.
pozdrawiam

Cytat:
2005-04-07 09:21:08, MARCIN_RADOM pisze:
zobaczcie TO opinie mile widziane. pozdrawiam

Nie wiem czy wiesz Marcin ale ten koleś juz od dłuższego czasu próbuje sprzedać ten samochód i nie umie, wiem, że jest ciężko sprzedać auto tak stare, ale...
jeżeli chodzi o wygląd, to mi kolor nie odpowiada(na zdjeciach, na live może byłoby całkiem inaczej)ale ogólnie jest fajnie zrobiona i mogę zaliczyć to na plus, gdyby cena była niższa to może i bym sie zainteresował tym samochodzikiem. Ciekaw jestem czy wnętrze było ruszane...

Acha i spalanie 11 litrów gazu po mieście -

[ wiadomość edytowana przez: jeztom dnia 2005-04-07 10:22:58 ]

[ wiadomość edytowana przez: jeztom dnia 2005-04-07 10:24:22 ]

a tak przy okazji to BMW 6 , jeszcze nie widziałem by ktos kupił za "pomocą" allegro samochód za 335000 zł. A teraz widze...

Cytat:
2005-04-07 10:35:20, Jeztom pisze:
a tak przy okazji to BMW 6 , jeszcze nie widziałem by ktos kupił za "pomocą" allegro samochód za 335000 zł. A teraz widze...

ale jakie ono brzydkie

Cytat:
2005-04-07 10:53:51, draiwer5 pisze:
ale jakie ono brzydkie

nie wiem czy widziałeś "6" na live, dla mnie jest to zajebisty samochód pod każdym wzgledem. Jakoś tak, nie wiem dlaczego ale wszystkie nowe BMW nieporównywalnie lepiej wygladają na żywo niż na fotkach, a widziałem już wszystkie, nawet Z8 widziałem w Katowicach pare lat temu , stałem na światłach koło Zlatka jako pierwszy z prawej(dwupas) na maxa byłem załadowany sprzetem a Z8 wyjechało z prawej i pojechało w moją stronę i jakoś tak nie wiem do dziś DLACZEGO JEJ NIE DOGONIŁEM

Dla mnie ta stara Beemeczka jest spoko, kilka delikatnych plastików bez perwersji, tylko mysle że w jednym kolorze prezentowałaby sie jeszcze lepiej. A co do nowej Szósteczki to jest zajebista, mając pod nogą ponad 300 koników to juz mozna sobie fajnie powyprzedzać, ma tylko jedną wade- cena, narazie niestety poza zasięgiem mojego portfela, może kiedyś.

co do 5 to naprawde ladne autko,moze lepiej wygladalaby bez tych srebrnych dodatkow,jesli chodzi o sprzedaz takich weteranow to popieram kolege-bardzo ciezko znalezc kupca,sam mam auto dosyc stare i trudno sie z nim rozstac.A jesli chodzi o nowa 6 to moim zdaniem blednie obok starej szósteczki,nowe produkty bmw juz niezachwycaja tak jak te starsze.............

Hmm no ładne to bmw, ale jak dla mnie to np jako reklama jakiegoś klubu, dyskoteki lub warsztatu lakierniczego ale jechać tym to bym się wstydzil! No ale kwestia gustu.
A co do 6tki to jes zajebista ale jak w każdej beemce - TEN CHOLERNY TYŁ!

Cytat:
2005-04-07 11:38:57, kamiloo pisze:
A jesli chodzi o nowa 6 to moim zdaniem blednie obok starej szósteczki,nowe produkty bmw juz niezachwycaja tak jak te starsze.............

momencik stara szóstka w BDB stanie przyćmiewa prawie wszystkie modele BMW , dla mnie to jest najpękniejsze BMW jakie wyszło. Ale moim zdaniem nowa jest zajebista a to nie znaczy kultowa... pzdr

Dał bym jej jeden kolor wyjol te cwieki z listew i wygladala by fajnie bo jest zrobiona z (wyczuciem)nie jest taka straszna wiocha...a nowa 6 łeeeeeeee... moze mi sie kiedys spodoba??? oby oby bo wiecznie kasy na koncie nie bede trzymal pozdrawiam

pytałem o stare auta a większść wypowiedzi dotyczyj E-63.
wracając do E-28 to po pierwsze ćwieki. co to jest? zbroja rycerska z 14 wieku? po drugie jedna pionowa wycieraczka. tak to w kadetach można robić a nie w takim modelu. ech chyba zbyt konserwatywny jestem jeśli chodzi o auta, kobiety i obyczaje.
pozdrawiam

Cytat:
2005-04-07 12:56:22, MARCIN_RADOM pisze:
pytałem o stare auta a większść wypowiedzi dotyczyj E-63. wracając do E-28 to po pierwsze ćwieki. co to jest? zbroja rycerska z 14 wieku? po drugie jedna pionowa wycieraczka. tak to w kadetach można robić a nie w takim modelu. ech chyba zbyt konserwatywny jestem jeśli chodzi o auta, kobiety i obyczaje. pozdrawiam

"zbroja rycerska" hahahaha

fakt, ćwieki dopiero teraz zauważyłem... a może to NITY, no wiecie by się lepiej trzymało... Ku..a te ćwieki, nity są wszedzie! Wcześniej zdjeć nie powiększałem

[ wiadomość edytowana przez: jeztom dnia 2005-04-07 13:10:32 ]

a tak wogole to starych aut sie nie tuninguje trzeba byc idiota zeby je obwieszac plastikami z "słomczyna"heheh

zbroja rycerska piekne porownanie...hihi

"Auto zostało poddane modyfikacjom wizualnym".... no coment haha Ale Panowie za 500zł to ja to kupie jako ozdobe do ogródka hahahaa

A jak nasz kraj już się cofnie całkowicie do zera to akurat będę miał zbroje jak nas zaatakują

[ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-04-07 13:38:17 ]

ten samochod to jest tragedia 2 kolory te cwieki czy co to tam jest no i zderzak ktory by sie nadal powiedzmy do e36... jedynie felgi znosne ogolnie bym sie wstydzil jezdzic takim

zwykła e28 z tymi felgami i ładnym kolorem by wyglądała 100 razy lepiej(osobiscie nie jestem przeciwnikiem tuningu ale uwazam ze auto powinno tuningowac sie akcesoriami wyprodukowanymi mniej wiecej w latach produkcji modelu a nie spojlery odmładzanie bez umiaru)

nie ma to jak te nasze stare betki kiedyś mieli wizje aut teraz to troche moim zdaniem przesadzają ale jak tym pojeżdze to powiem a narazie pozostaje to poza moimi zdolnościami finansowymi

Dopiero teraz zauważyłem na tej tuningowanej Beemce jakieś gwoździe, śruby czy co to tam jest- straszne.

wydaje mi sie ze w tym poscie nie chodziło o to jak jest wykonany tuning tego auta ale ogolnie co sądzicie na temat przerabiania starszych autek