Jak wymienic swiece

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy trzeba miec w zetecu jakis klucz specjalny mam 1,6 16 v 95 rok przejechane na kablach 140 tys zeby wymienic swiece i co ile km powinno to sie robic i czy jak sa sare to ma jakis wplyw na spalanie i czy mototrkrafty kupic czy inne moge je miec za 130 zeta

nie,klucz zwykly nasadkowy,nie pamietam rozmiaru. tylko musi byc odpowiednio dlugi,ze wszedl na swiece. takie klucze sa latwo dostepne, chocby w Obi oryginaly sa platynowe i wystarczaja na 100.000km
mozesz kupic tanie gowno,ale bedziesz musial sie liczyc z czestsza wymiana. wplyw na spalanie to tak: slabsza iskra=>mniejsza moc,wieksze spalanie, nagar etc itd itp
pozdro

ngk mam platynki jakies 25 tys zreobione na nich i kable juz 144 tys na nich kable maja tez wplyw na spalnko bo niby sa oki

tez mają ... ja moje tez juz mam ok 140.000 i jest ok ... sprawdz kiedys,jak bedzie ciemno,czy Ci nie świecą
pozdr

a na swiecach jeszcze pojezdzisz

polecam only swiece championy i kable championy - ostatnio bosche platynowe ropierdulilem w 1 rok, slyszalem opinie ze NGK traci na swojej dobrej opinii... ze o motorcrafcie nie wspomne