Pomózcie chłopakom z bagdadu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam lob-ów
jako zem nowy to sie przedstawie : jezdze 2.3 td carawanem a z 93
mieszkam w warszawie
to tyle mam dwie sprawy
1. kupilem na allegro aluski borbeta niby nic ale zawsze myslalem ze do alusów stosuje sie specjalne sruby tu jest problem bo jestem obecnie poza krajem i kolka odbiera moja zona facet tlumaczy jej ze do tych felg nie potrzeba spec srub jesli mozecie poradzcie cos jesli chodzi o felgi to sa to tradycyjne piecioramienne gwiazdki z lekkim rantem
2. sprawa druga brat kolesia który jest ze mna wycial w omci b 2.0 caravan katalizator i wstawil strumienice pomijajac zmniejszenie ukladu chodzi o problemy z sada silnik warijuje czy macie jakis pomysl

[ wiadomość edytowana przez: nitrotek dnia 2005-04-07 22:30:31 ]

Cytat:
2005-04-07 22:28:40, nitrotek pisze:
[...] do tych felg nie potrzeba spec srub jesli mozecie poradzcie cos jesli chodzi o felgi to sa to tradycyjne piecioramienne gwiazdki z lekkim rantem

moze potrzeba, moze nie potrzeba. ja uwazam (i tak jezdze), ze jesli sruba wchodzi w piaste na rozsadna glebokosc, to nie jest konieczne kupno specjalnych srub. niestety jaka glebokosc jest rozsadna musisz sam ocenic na wlasne ryzyko...

Cytat:
2005-04-07 22:28:40, nitrotek pisze:
2. sprawa druga brat kolesia który jest ze mna wycial w omci b 2.0 caravan katalizator i wstawil strumienice pomijajac zmniejszenie ukladu chodzi o problemy z sada silnik warijuje czy macie jakis pomysl

polecam lekture artykulu lecha weglarskiego...

co do śrub to są dłuższe od tych do felg stalowych, wiec gościu sciemnia. A koszt jednej sruby od 8-12 zł za szt.

dzieki sliczne z tymi srubami cos mi sie tak wydawalo ale wiecie jakie kity mozna wcisnac kobiecie o niskim pojeciu sprawe dalej popilotuje kolo w kraju dzieki za ten artykol o strumienicach cos sie da zrobic
a swoja droga irak to miejsce dla lob tutaj najpopularniejsze fury to bmw merce no i wszystkie modele omeg z przewaga a i b w swietnym stanie klimat im sluzy pozdro

dzieki sliczne z tymi srubami cos mi sie tak wydawalo ale wiecie jakie kity mozna wcisnac kobiecie o niskim pojeciu sprawe dalej popilotuje kolo w kraju dzieki za ten artykol o strumienicach cos sie da zrobic
a swoja droga irak to miejsce dla lob tutaj najpopularniejsze fury to bmw merce no i wszystkie modele omeg z przewaga a i b w swietnym stanie klimat im sluzy pozdro
przeprasszam dwa vrazy poszlo

[ wiadomość edytowana przez: nitrotek dnia 2005-04-08 10:53:51 ]