Klamki do 126el

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
mam pytanie ,czy ktos moze wie czy sa jakies ładne klameczki ktore pasuja do drzwi malucha bez zadnych przerobek w blasze ,wiadomo jakie sa maluszki mozna łatwo do nich wejsc jezeli to nie wypali chyba pomysle nad blokada drzwi na elektromagnesy

Raczej nie ma, chcesz ładnie, to wstaw chromowane wkłady klamek. Lub walcz z blachą, NIE polecam klamek od Audi ponieważ, nawet istnieje szansa, że szyba nie będzie Ci się opuszczać, a kombinacji co niemiara. Ja teraz przymierzam gładkie chromowane klamki z Mazdy 323 starej generacji, ale przyznam że też są kłopoty.

wpasuje sie klamki od audi , marcin ze szczecina ma wsadzone wiec co ty mowisz ze sie nie da , i odrazu chromowane wklady , wszedzie te chromy preginaja co nie ktorzy!!

nom kurde moze cos sie znajdzie jakies moze beda pasowac

A czy ja mówię, że się nie da ?? To taki koleś od niebieskiego malczana ?? Sam własnie nam pisał na forum Terytorium126p, że bardzo cieżko jest z ich umieszczeniem, więc mam podstawę do tego, żeby tak właśnie napisac.

ja widzialem z sc

Ja rowniez NIE POLECAM kaset od audi. Zeby to wszystko polaczyc w jedna calosc to trzeba mase rzeczy przerobic. Szyba juz mi schodzi w dol do konca wiec wszystko dziala jak nalezy. Jezeli masz wolne 300-400 zl i stalowe nerwy to mozesz probowac.
Jak chcesz miec inne klamki to szukaj takich ktore wystaja a nie sa schowane jak kasety od audi poniewaz w drzwiach malucha jest za malo miejsca i wszystko ze soba koliduje.

A ja widziałem bez klamek