MotoNews.pl

Wkładka do zamka rozgrzebana, jak to naprawić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Wczoraj byłem w Krakowie naBłoniach na mszy św i autko zaparkowałem na osiedlu przy ul. czrnowiejskiej. Tam jakiś skur...l po tak musze go nazwać rozwalił mi cały zamek od strony kierowcy i wszedł do samochodu. Na szczęście nie wyjął radia wystraszył go zapewne alarm, a pozaty etui na panel miałem w drzwiach a panel w schowku. Sprawdzili że etui puste i do schowka już nie zajrzeli a co za tym idzie nie porwali radia(pewnie bez panele nie chcieli) moje szczęście w tym nieszczęściu. Moje pytanie czy można dopasować nową wlądke tak aby pasowała pod kluczyk który mam?? jeżeli tak to gdzie i za ile??Jezeli nie to co zrobvic innego? wymienic wszystie wkladki?? mial ktos podobna sytuacje? mam Ac i bde to zglaszal, ale nie wiem jak oni to wyceniaja.
pzdr

do bodajze 400pln nie rusza palcem a w twoim przypadku koszst nowej wkladki jest nizszy

mozna dopasowac wkladke do kluczyka - najlepiej miec druga i pokombinowac - mozna to zrobic samemu ale juz ktos z kraka na forum szukal magika od zamkow - przejzyj archiwum

tak .. można dorobić wkładke pod kluczyk... koszty to 70-80pln

W Lublinie to wiem gdzie można to zrobić. Ja dorabiałem wkładkę pod kluczyk, za 60zł mi gościu zrobił.