Tykanie predkosciomierza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam pytanko. Otoz od pewnego czasu drga mi wskazowka, do tego slychac tykanie predkosciomierza. Linka wymieniona, bez zmian. Jak rozebrac ten predkosciomierz, ale zeby pozniej pokazywal pozniej jakies realne wskazania? Robil to ktos? Prosze o info

Mam to samo.

z tym że wskazówka mi nie drga ale słychać tykanie prędkościomierza.

ostatni chciałem się za to zabrać, ale samo zniknęło, i po pewnym czasie znów się pojawiło.

co jest grane ??

proponuje wyjac linke z auta wymyc pancerz dobrze nasmarowac i zalozyc pamietajac zeby nie byla mocno wygieta i stukanie powinno ustapic - u mnie pomoglo

Cytat:
2005-04-09 18:24:16, PUNIU pisze:
proponuje wyjac linke z auta wymyc pancerz dobrze nasmarowac i zalozyc pamietajac zeby nie byla mocno wygieta i stukanie powinno ustapic - u mnie pomoglo

a jakie koszty linki ??

qrde ja tak myśle, czy zdarzy się kiedyś jakiś miesiąc, że z wypłaty nie bede musial dać ani złotówki na jakąś częśc do essiego ?? bo licze sobie i od początku roku już włożyłem ponad 1000zł do niego, a końca nie widac :/

nie musisz kupowac nowej
wyjmij stara z auta wyciagnij z pancerza wymyj pancerz jakims rozpuszczalnikiem czy czyms w tym stylu dobrze przedmuchaj a potem do srodka napchaj mieszaniny oleju z jakims smarem czy wazelina techniczna - u mnie taki zabieg pomogl a cala operacja zejela 20min

Ja juz smarowalem linke i nic ... Ale moze jak sie cieplej zrobi, to jeszcze raz postaram sie ja inaczej ulozyc... A co do kosztow linki, to ja w focie kupilem za jakies 20-30zl, byc moze oryginal bylby lepszy, no ale ceny ...