[sprzedam] Naba do 126P i Fl + dod. osadzenie (fotki)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - fotki wrzucę za ok godzinę. Naba jest z klaksonem (nie będzie problemów z policją i przeglądem ). W komplecie jest także dodadkowe osadzenie przez co kierownica może być jeszcze bliżej kierowcy oraz śruby Długość samej naby to 5cm a z dodadkowym osadzeniem 7cm. Cena 60zł (do uzgodnienia)

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: leju1 dnia 2005-04-11 18:26:07 ]

[ wiadomość edytowana przez: leju1 dnia 2005-04-11 18:27:29 ]

Fotki są już wrzucone - zapomniałem dodać że cena to 50 zł bo zależy mi na szybkiej sprzedaży

[ wiadomość edytowana przez: leju1 dnia 2005-04-11 20:04:52 ]

Nikt nie potrzebuje naby?? Co do ceny możemy ponegocjować

Sorka ze się wcinam między wódke a zakąske ale ja mam taką sama nabę i kierownicę i chce za komplet tyle co Ty za nabę i też za dużego zainteresowania nie ma

[ wiadomość edytowana przez: lugol dnia 2005-04-13 15:40:45 ]

Twoja jest bez klaksonu

moze jak bym chcial taka nabe;]ale musze poczekac troszke na dofinansowanie

A jakie są odległości między kolejnymi otworami i po przekątnej ??

Naba ma standardowy rozstaw Momo - u mnie jeździła na kierze Monza: po przekątniej mierząc od środka jednego otworu do środka drugiego ma 6,5 cm. Cena jak pisałem jest do dogadania się

Pozdrawiam

Oddam za 40zł bo potrzebuje pilnie kase na nabe do CC

Pozdrawiam

Ona pasuje do ritmo? Tzn nie wiem jak tu jest ale do ritmo załoze np starą kierownice od malucha,to ta bedzie pasowac?

Jeżeli zakładasz kiere od malca to naba będzie pasowała

Cytat:
Twoja jest bez klaksonu

Za to moja jest z klaksonem
http://klub.chip.pl/krzysiekz/sprzedam/

Naba sprzedana, została jeszcze nokia V2288 także zachęcam do kupna - świetny sprzęt za małe pieniądze

Cytat:
2005-04-20 17:41:22, leju1 pisze:
Naba sprzedana, została jeszcze nokia V2288 także zachęcam do kupna - świetny sprzęt za małe pieniądze

Chyba Motorola V2288 ?!

hehe Jasne że motorola - sorki za błąd