I el. Mistrzostw Tychów - 17.04.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do "wiosennego festynu motoryzacyjnego" zostało już tylko pare dni. Wybiera sie tam ktoś?

My sie wybieramy . Byc moze i wystartujemy, tylko to bedzie zalezalo od ilosci osob skladajacej protest. Jezeli to beda pojedyncze zalogi to satrtujemy na bank.

Pozdrawiam

Jaworzno na pewno przyjedzie, ale nie wiadomo jeszcze czym. Musimy zarejestrować malucha ale brakuje nam teraz $$$ Jakby się udało z maluchem to może nawet wystartujemy, a jak nie to przyjedziemy chociaż popatrzeć na ten śmieszny "festyn"

P.S.: Może żeby AZT obniżył wpisowe to musimy się przed nimi ustawić w rządku i:

jaki układ trasy ma drugi OS??

Jesli bedzie to cos ala MiniOes to sie poajwimy, ale jesli typowy krecioł to odpada.

Pozdrawiam.

Jest łącznie 7 prob, 4 pod Piramida, a 3 na Technoparku. Przy czym pod Piramidą beda 2 rozne trasy.

Czyli impreza odpada jak dlamnie, niewiem co powie mój driver.
Ale razej bedziemy tylko na ogladarce.Chyba ze nam cos odbije i wystartujemy.

Pozdrawiam.

Na 90% startujemy - próba pod technoparkiem ma uwzględniać (podobno) drogę dojazdową do warsztatów czyli jest szansa że będzie ciekawiej niż w zeszłym roku.

a ja niestety nie startoje po piersze brak kasy a po drugie to auto sie nie nadaje ,lyse opony.......... totalna kapa ale na nastepny raz postaram sie wystartowac....

Ja na pewno nie startuje niestety, no chyba że za wszy i drobny łupież

no widze ze nie tylko mnie trapi brak kasy...

Wszystko wskazuje na to, że wystartuje , a wlaściwie to wystartujemy, lecz narazie jeszcze nie wiem z kim na prawym. Kół nie mam i lipa w związku z tym :/

Jeśli nie pojawią się nowe problemy, to również załoga Janota/Gładysz pojawi się na starcie. Oczywiście Fiatem 126p zgłoszonym w klasie N-FSM W związku z seryjną mocą silnika oraz 5 miesięczną przerwą w jeździe prosimy o "niski wymiar kary"
P.S. Silnik pożyczył kolega Adi, który lada dzień zawita na forum

W związku z tym że Mistrzostwa Tychów 2005 to (na razie) jedna wielka niewiadoma proponuję może 'śląską ekspansję na ziemię małopolskie' (ale to pięknie ująłem )
W okolicach Krakowa organizowane są naprawdę fajne kjsy terminarz

Wiem że minusem jest dość duża odległość do Krakowa, ale myśle, że wartoby było pojeździć również po innych terenach niż tylko Tor Fiata, giełda w Gliwicach, itp.

MOŻNABY WYRUSZYĆ W MAŁOPOLSKĘ I POKAZAĆ IM JAK SIĘ JEŹDZI!!!!!!

Ja terz tam będe ale tylko jako kibic bo czekam na odpowiedniego maluszka zeby troche powalczyc
P.S mam nadzieje ze ten silniczek sie sprawi

To kto startuje z TGRu??

- Janusz/Magda
- OZ/ ???
- Layer/Adam
- Ziober/Marta

Kogos pominolem? jak tak to sie wpisywac!

Pozdrawiam

ja niestety bede tylko jako kibic.....Jak sie zgadujecie na niedziele jada wszyscy razem czy kazdy na swoja reke i spotykamy sie na paprach.....a co do fotek to gdzie onne sa bo nie umiem ich znalesc

Ja tez startuje

Ktos wie ile placi sie za czlonkostwo AZT? Bo czlonkowie placa polowe wpisowego, wiec moze warto byloby sie zapisac...

15 zl wpisowe ( w tym legitymacja ) i 36 zl skladka roczna, jezeli sie uczysz to placisz polowe skladki

my niestartujemy,ale w przyszłym pewnie tak ,autko juz przerejstrowane wiec niedługo....

Spotykamy sie pod data cała grupa czy kazdy jedzie sam??

Pozdro.