SPOT Warszawskiej Ekipy HFP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: Pele dnia 2005-04-11 15:07:57 ]

Jesli chcecie zdjęcia na stronie - prześlijcie mi mailem to się wstawi, możecie jakiś takscik dołączyć - trzeba pisać że sie klubowicze spotykają

Nawet Atos! Ja już sam nie wiem czy jest jakis Atos w klubie oprócz mojego??

[ wiadomość edytowana przez: Witek dnia 2005-04-11 19:03:24 ]

Cytat:
2005-04-11 19:02:05, Witek pisze:
Nawet Atos! Ja już sam nie wiem czy jest jakis Atos w klubie oprócz mojego??

Jeszcze wczoraj był, ale dziś już został sprzedany z tego co wiem...

czy to mr WASYL czerwoną kosiarką był na spocie Hyundai

Widze że coraz wiecej autek,jak tylk uda mi się odebrać moje to również dołacze do was.

Pozdro

Cytat:
2005-04-11 21:50:54, Oddi pisze:
czy to mr WASYL czerwoną kosiarką był na spocie Hyundai Widze że coraz wiecej autek,jak tylk uda mi się odebrać moje to również dołacze do was. Pozdro

tak, to był Wasyl.
Przyjeżdżaj Oddi, bo niejedna osoba by chętnie Lantre obejrzała....

Hehe, a Wasyl się później z karolem ścigał, bo myslał że w ponczku ma 1,3 gaźnik , oczywiście już na starcie dostał. Ale się potem wkurzył jak się dowiedział że jednak karol ma 1,5

A myślałem że mój Atos nie bedzie samotny

cały wasyl

prace nad Lantrą przedłuzają się i mam nadzieje że na koniec miesiąca w pełnej okazałości wyjedzie

Pozdro

No i oczywiście na Bemowie wystartujesz ??

do Oddi:

a co właściwie dłubiesz ?? wyglada czy silnik??

ze względu na profil działalności narazie wygląd.

Silnikowo to dłuższa zabawa u mnie będzie mam nadzieje że za przeróbki mechaniczne zabiore się w okolicach listopada (jak dobrze pójdzie).

Pozdrawiam

hejka.no niestety atosa juz nie ma ale pewnie sie pojawi coupe

ODDI podaj mi na Privie przebylizone koszta silnika i osprzetu (2.0 z Sonaty lub Eclipsa) do moej Ponego

Cytat:
2005-04-13 12:35:20, speedmaster pisze:
ODDI podaj mi na Privie przebylizone koszta silnika i osprzetu (2.0 z Sonaty lub Eclipsa) do moej Ponego

przez takich ludzi i takie posty robi sie tu smietnik...

byc moze dlatego tak rzadko do was chlopaki zagladam i nie tylko ja, za malo modkow tu siedzi ogarniajacych temat, tyle ode mnie
pzdr 1372

Zauważ, że osoba którą cytujesz to właśnie MODERATOR!

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-04-13 18:39:28 ]

Nie obrażając nikogo.... Moderator też jest człowiekiem i może się pomylić albo co innego
Gadi

Dokładnie tak samo uważam (czego może nie było widać w mojej poprzedniej wypowiedzi ) Tak czy siak robimy sobie OT i znowu ktoś sie przyczepi Hehe. A tak poważnie to sprawa moderatora jak prowadzi forum, a nikt z Klubu się nie skarży

moze nie maja odwagi czy jak? Mac czy już cosik wiesz a'propos...?
gadi

Cytat:
2005-04-13 16:22:29, PELE pisze:
przez takich ludzi i takie posty robi sie tu smietnik... byc moze dlatego tak rzadko do was chlopaki zagladam i nie tylko ja, za malo modkow tu siedzi ogarniajacych temat, tyle ode mnie pzdr 1372

przepraszam już nie będę

1) dział się nazywa OFF TOPIC (nie robię tu czata więc prosze nie robić aluzji do innego topicu)
2) mogłem równie dobrze wysłać to pytanie PW ale oprócz mnie parę osób sie też tym interesuje
3) jak ktos ma jakieś "ale" do mojego modowania to niech pisze do administratora żeby mnie zdjął z funkcji
4) nikt nikogo siłą tu nie trzyma
5) a wogóle topic powinien być zamkniety na dzeń dobry bo już jest Hyde Park W-skiej ekipy

ale sie zagrzałem

P.S.

W takim razie koniec tego OT

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-04-13 21:58:16 ]

Speedmaster... czemu sie zagrzałeś???
Niepotrzebnie...NIc personalnie do Ciebie
Gadi