E36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko dotyczące mojego e36. Kupiłem ją niedawno i dopatrzyłem sie w instrukcji, niestety nic nie rozumiem z niej bo jest po francusku, ze tam gdzie jest wyświetlana godzina mozna przełączyc zegarek na funkcje taką, aby wyświetlała spalanie samochodu i jeszcze jakieś inne. Poprzyciskałem tamte guziczki ale bez sukcesu. Czy w każdej e36 jest taka mozliwość?? ?? a jak tak to jak to zrobić.... ?? ?? ??

chodzi ci o czas wyswietlany na komputerze?bo zabardzio nie rozumiem , jesli tak to sa 2 wersje komputera podstawowa i pełna wersja (to taka z duza iloscia przycisków)

sa conajmniej 3 wersje, lukasz-MWEK napisz jakie masz przyciski albo zrob fotke twojego komputera.

Witam
Jak bez sukcesów to sadze ze masz wersje zegarek termometr i nic wiecej ale moze sie myle W instrukcji masz rysunki tych 3 wersji komputerów
Pozdrawiam

Myślę, że masz taki sam komputer jak ja, czyli oprócz temperatury mozesz zmienić na drugim wyświetlaczy tylko z zegara na datę i odwrotnie.

Cytat:
2005-04-12 18:43:31, a_pawel pisze:
Myślę, że masz taki sam komputer jak ja, czyli oprócz temperatury mozesz zmienić na drugim wyświetlaczy tylko z zegara na datę i odwrotnie.

to sie nawet w instrukcji nie nazywa komputer tylko cyfrowy zegarek z termometrem

Nieważne jak to się nazywa, ważne że wiadomo o co chodzi