Zna sie ktos na ebay??mam kilka pytan??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam kilka pytan dotyczacych portalu ebay....jak tam sie dogadujecie z zakupem danego przedmiotu????...co najpierw wplata na konto np w londynie a gosc wam wtedy wysle towar???chce kupic telefon i niewiem jak to zrobic ...bo nie zabardzo chce przelac kase na kogos konto np w londynie...bo jak mnie gosc wykiwa...a najprawdopodobniej by tak bylo to co ja zrobie zadzwonie na policje w londynie???...dajcie jakies rady ..pzdr

Ja osobiscie kupilem 3 przedmioty na ebay'u i tak sie to wlasnie odbywalo. Zreszta chyba nie wystepuje cos takiego jak przesylka pocztowa za pobraniem z Londynu (ja sie nie znam ale chyba nie bardzo); byc moze DHL ale jesli nawet to watpie zeby to z kosztami pobrania mialo sens.

pozdr.

o masz ... wielki D. nawet sie pojawil

Ooo wieeelki D. tararara .
Wracajac do tematu to niestety ale nie kupowalem na ebayo ... wiec ci nie pomoge

Ooo i Daemon zmienił avatarka .... a na ebayu nie kupowałam.

Cytat:
2005-04-12 17:11:27, storm pisze:
Ooo i Daemon zmienił avatarka ....

zgadnij na jaki

jeszcze mi sie przypomnialo, ze przelewy na konto kontrahenta na ebay drogo troche wychodzily jak kupowalem (cos ok. 90 zł). Kupowalem od ludzi z Niemiec i ze Szwajcarii (tu uwaga, cło!) ale zawsze jednak w ten sposob, ktorego sie obawiasz ... zawsze mozna helmuta za noge i za krzaki w razie co ale do Anglii to juz troche dalej

pozdr.

Cytat:
2005-04-12 18:21:23, daemon pisze:
zgadnij na jaki

Myslisz że uda mi sie zgadnąc? Z czyms mi sie kojarzy ale z czym hmmm

dasz rade

pozdr.

Hie hie i teraz to juz wszystko jasne

nie no, teraz wiadomo o co chodzi

pozdr.