Jakie wahacze na przod kupic ?? prosze o szybka odp.!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

dzis jest kres moich wahaczy i potrzebuje je wymienic, jakiej firmy kupic zeby byly dobre a nie ze po 10tys bede wymienial na nowe...
zastanawiam sie nad RTS kosztuja 200zl za szt. moze zna ktos tansze i w miare dobre ?

prosze o szybka odpowiedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z gory dzieki
pozdrawiam!!!

znajmy mechanik z forda powiedzial, zebym sobie kupil zamienniki, to szybko do niego przyjade, bo ostatnio ma maly ruch
niestety nie moge odpowiedziec z autopsji, bo caly czas mam oryginaly i tylko zmieniam silenblocki (jeszcze gniazda sie nie wyrobily), ale z tego co sie zdazylem zorientowac to nie ma dobrych zamiennikow wahaczy do escsorta.
oczywiscie moge sie mylic !!
pozdr

aha zapomnialem jeszcze o jednym - wiem ze hiszpanskie sa do dupy - cytat ze machnika fordowskiego (bo takie zamierzalem kupic po ok. 200pln/szt.) - tylko nie wiem jaka to firma.

[ wiadomość edytowana przez: juzeff dnia 2005-04-12 14:42:47 ]

no ale ile kosztuja oryginalne wahacze ? pewnie cena jest zabojcza.... moze ktos poleci jakas firme co mu wytrzymaly wiecej niz 10tys.

RTS sa spoko tylko zadadnicze pytanie co jest w stanie sprostac naszym polskim drogom nawet jak kupisz oryginal to tyle samo pojezdzisz co na zamienniku

to moze kupic najtansze za 88zl na allegro ?