Co za dzien !! :( :( :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mozna by rzec ze "zamienilem siekierke na kijek"

Pojechalem z "pyrczacym" glosnikiem do serwisu radiowego ... glosnik zrobili ale za to nabawilem sie tam czegos takiego : Bum

Jestem na siebie wkurzony jak nie wiem co bo to moja wina ze zawadzilem o brame, chociaz zastawili mnie tak ze musielame sie skladac jak scyzoryk zeby stamtad wyjechacc. No ale moment nieuwagi i taki shit ..

Powiedzcie teraz tylko co z tym robic ?? Znalazlem na allegro nowy prawy blotnik za 100 zeta ... niestety nie w kolorze wiec trezeba bedzie jeszcze lakeirowac ..czy moze lepiej klepac ten i malowac ?? No i co ze zderzakiem ... pod lampa jest delikatne pekniecie ..tak na 2 cm dlugosci w poprzek i jedno podluzne pekniecie wzdluz linii lamy tak na 3-4 cm ( pewnie i tak sie schowa jak sie wyprostuje blotnik albo kupi nowy ) wiec pewnie najlepiej to bedzie skleic i pomalowac ( moze czesciowo wystarczy???)

Doradzcie co zrobic i gdzie to najlepiej i najtaniej oddac w Krakowie?? Bo kasowo juz nie wyrabiam ..a jeszcze te alufelgi musze kupic ...

Kurde a mialo byc tak pieknie ...

nie wiem dlaczego ale nie wyszedl link

znow lipa
crash

[ wiadomość edytowana przez: ViKInG23 dnia 2005-04-12 20:59:01 ]

Takie zadrapania to sie gumką myszką robi.
Po co zaraz ciąć pół samochodu. Wyprostować, skleić, prysnąć, wymienić lampę i będzie jak nowy.

nie ma sensu kupować nowego błotnika... wystarczy go wypachac a zderzak dac do klejenia małe koszty potem tylko do fachowaca niech pryśnie, a lampa niestety...

Czy to jakieś echo?
Przecież właśnie o tym napisałem.

Ojojoj nie zazdroszczę koledze takiego zdarzenia
Mnie też burczy głośnik ale w takim razie niech sobie burczy
a tak poważnie to myślę że szkoda wymieniać błotnik, nie jest tak źle gorsze rzeczy ludzie prostują, a zderzak to już pikuś kumplowi kiedyś w punciaku kleiłem na poczekaniu niski zderzak bo cały miał połamany. Błotnik z tego co widzę da sie wypchnac od środka (więcej nie widać na zdjęciu ale chyba tylko tyle jest uszkodzony) szpachla i gotowe. No a lampa to już do wymiany niestety.
Mam w związku pytanie masz w tej lampie może silniczek do korekcji świateł ? reflektował bym na niego, w zamian mogę zaoferować drobną sumkę lub jakąś pomoc.

No powinien byc silniczek .. bo do tej pory dzialala regulacja swiatel ...wiec mozemy sie jakos dogadac ... Pisz na priva jak cos albo na gg 5246982 ...