Prace trwają:) - fotki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pochwalić sie musze Tył jeszcze nie nabrał ostatecznego wyglądu. Malutki dystansik 1,5cm bo i tak już szeroko było. Poszerzenia ręcznie doginane, blacha 1mm, ranty będą jak w oryginale, i będą też ręcznie klepane. Jeszcze troszke, na początku maja, mam nadzieję, będę go znowu składał

Więcej fotek za jakiś czas...

-----------------
--=RACE TECH=--

zapowiada się ciekawie
czekam na kolejne fotki

a co to za auto co tam z boku stoi ???

maluszek fajnuie sie zapowiada!!!

Wspaniale. Dostanę jakiś drobny wgląd w prace ??

Cytat:
2005-04-13 21:08:42, brightblade pisze:
a co to za auto co tam z boku stoi ??? maluszek fajnuie sie zapowiada!!!

maluszek GIT...a z boq to stoi chyba UAZ
najlepszy i jedyny..no poza BURANEM wynalazek radziecki..co by nie bylo..zerzniety z Willys`a

pieknie ....moczu kiedy twoj rusza? bo w temacie jak kupilem kanta - czyli rok temu napisales " za 3 tyg oddaje do malowania..." ?

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-04-13 21:16:34 ]

Cytat:
2005-04-13 21:16:01, Madcar pisze:
maluszek GIT...a z boq to stoi chyba UAZ najlepszy i jedyny..no poza BURANEM wynalazek radziecki..co by nie bylo..zerzniety z Willys`a

UAZ fajne auto. Mam taką zabaweczke, popodcinane nadwozie, szerokie koła, zabawa nieziemska, Tylko to awaryjne gówno, weekend jazdy, tydzień napraw

A co do zerżnięcia z Willisa, to raczej jest to tak zerżniete jak wszystkie proste auta terenowe. Zbytnich podobieństw nie widze.

Cytat:
2005-04-13 21:16:01, Madcar pisze:
maluszek GIT...a z boq to stoi chyba UAZ najlepszy i jedyny..no poza BURANEM wynalazek radziecki..co by nie bylo..zerzniety z Willys`a

Madcar uaz nie jest zerznięty z Willysa pomyliło ci się wierną kopią Willysa jest Gaz 67 tzw Czapajew, aktualnie w cenie nie mniejszej jak Willys Uaz to już z tego co mi wiadomo konstrukcaj rosyjska, pewnie znając naród rosyjski faktycznie skądś czerpali jakieś wzory, ale już jednak chyba nie z Willysa.

Niezle niezle Dopinguje twojem maluszkowi od kiedy go ujzalem Jest Piekny i mam nadzieje ze ten zabieg wyjdzie mu na dobre Zycze szybkiego ukonczenia prac i czekam na nastepna relacje z placu budowy

Cytat:
2005-04-13 21:43:10, kaza pisze:
Madcar uaz nie jest zerznięty z Willysa pomyliło ci się wierną kopią Willysa jest Gaz 67 tzw Czapajew, aktualnie w cenie nie mniejszej jak Willys Uaz to już z tego co mi wiadomo konstrukcaj rosyjska, pewnie znając naród rosyjski faktycznie skądś czerpali jakieś wzory, ale już jednak chyba nie z Willysa.

nic mi siem nie pomylilo...
gaz jest zerzniety z wilysa...uaz jest ktoryms nastepca gaz`a
to tak jak warszawa jest kopia jakiegos tam opla..bo ruscy zerzneli opla i stworzyli pabiede"..a potem polacy kupili licencje pabiedy..i stworzyli wawke

a co racja to racja..wszystkie najlepsze terenowki duzo od siebie sie nie roznia
no poza hummerem..ale to wcale nie jest najlepsza terenowka..co udowodnila w jugoslawii

Cytat:
2005-04-13 23:13:58, Madcar pisze:
nic mi siem nie pomylilo... gaz jest zerzniety z wilysa...uaz jest ktoryms nastepca gaz`a to tak jak warszawa jest kopia jakiegos tam opla..bo ruscy zerzneli opla i stworzyli pabiede"..a potem polacy kupili licencje pabiedy..i stworzyli wawke a co racja to racja..wszystkie najlepsze terenowki duzo od siebie sie nie roznia no poza hummerem..ale to wcale nie jest najlepsza terenowka..co udowodnila w jugoslawii

Wszystko fajnie tylko z tegoco znalazłem na necieto Uaz manp inny rozstaw osi niż Gaz 67 i nie wiemw takiej sytuacji jakie dalej widzisz podobieństwa chyba to żemasztywne mosty czyli jak 80% terenówek, wydawało mi się że ruscy skopiowali Chewroleta ale tego już nie jestem pewien jeślichodzi o Pabiede to się zgadza. O Hummerze H1 co można powiedzieć cóż jest to ewenement jak by na tonie patrzeć niezależne zawieszenie zwolnice silnik między siedzeniami skrzynia automat idealne rozłożenie mas i samochód niedo zarżnięcia poprost6uprzewidziany dla tępych amerykanów silniki 6.2 diesel oraz 6.5TD iomoce odpowiednio 150i 190KM miałem okazję jechać takim wozem i uważam że jest to ewenement i nie wiem dlaczego uważasz inaczej owszem w jugosławii chwalili mocno polskie honkery ale to samochód przeznaczony do zupełnieinnych warunków. Mam taki film o Hummerach z fabryki i tam slogan jest najlepszy to nie samochód to nie czołg toniekolejne 4x4 to po prostu Hummer samochód z innej grupy.... to wiele moim zdaniem tłumaczy a i też samochód potrafi wiele co udowodnił podczas operacji "pustynna burza"

sorki za wielokrotny bark spacji

Cytat:
2005-04-14 00:16:40, kaza pisze:
Wszystko fajnie tylko z tegoco znalazłem na necieto Uaz manp inny rozstaw osi niż Gaz 67 i nie wiemw takiej sytuacji jakie dalej widzisz podobieństwa chyba to żemasztywne mosty czyli jak 80% terenówek, wydawało mi się że ruscy skopiowali Chewroleta ale tego już nie jestem pewien jeślichodzi o Pabiede to się zgadza. O Hummerze H1 co można powiedzieć cóż jest to ewenement jak by na tonie patrzeć niezależne zawieszenie zwolnice silnik między siedzeniami skrzynia automat idealne rozłożenie mas i samochód niedo zarżnięcia poprost6uprzewidziany dla tępych amerykanów silniki 6.2 diesel oraz 6.5TD iomoce odpowiednio 150i 190KM miałem okazję jechać takim wozem i uważam że jest to ewenement i nie wiem dlaczego uważasz inaczej owszem w jugosławii chwalili mocno polskie honkery ale to samochód przeznaczony do zupełnieinnych warunków. Mam taki film o Hummerach z fabryki i tam slogan jest najlepszy to nie samochód to nie czołg toniekolejne 4x4 to po prostu Hummer samochód z innej grupy.... to wiele moim zdaniem tłumaczy a i też samochód potrafi wiele co udowodnił podczas operacji "pustynna burza"

w koncu ktore auto pozwala przezyc zalodze po najechaniu na mine hummer jest

eeeee tam podniecacie sie ruskimi wynalazkami, najlepszy i tak jest ten wózek na drugiej fotce

Cytat:
2005-04-14 00:18:50, owz pisze:
w koncu ktore auto pozwala przezyc zalodze po najechaniu na mine hummer jest

Ja słyszalem że po wejściu na mine przeciwpiechotną nie można już później chodzić piechotą, ale to tylko pogłoski. O przeciwhummerowych nie słyszałem .

ps. Chyba robimy OT

Ale rzeznia!!!

Cytat:
2005-04-13 21:16:13, stasiu pisze:
pieknie ....moczu kiedy twoj rusza? bo w temacie jak kupilem kanta - czyli rok temu napisales " za 3 tyg oddaje do malowania..." ?

Mój już ruszył, ale fotki czy info podam dopiero wtedy, kiedy będe uważał za stosowne, a nie wtedy kiedy będziesz się chciał czegoś dowiedzieć, czy będziesz mnie ośmieszał lub naciskał na forum. Kiedy, gdzie, jak i za ile to zupełnie teraz nieistotne kwestie. Na pewno nie u Andrzeja i na 100% nie w Zgierzu .

Mad_Dogg ile taka przyjemnośc bo mi sie podoba :>

ja czekam az to pod lakierkiem bedzie. a to obnok to mi na land rovera bardziej wyglada.

Mi jednak na UAZ'a, specyficzne zawiasy i wlew paliwa mi coś tak podpowiadają. Ale mogę się oczywiście mylić.
aha, Mad - co się stało że znaczkiem 126p?? Zdjęty do spawania, czy ktoś sobie "przytulił" pod blokiem, czy na ulicy??

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2005-04-14 15:54:58 ]