Czy jestes psychopatą???? :D:D:D:D:D:D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
TO JEST KRÓTKI, PRAWDZIWY TEST PSYCHOLOGICZNY: HISTORIA PEWNEJ DZIEWCZYNY. NA POGRZEBIE SWOJEJ MATKI SPOTYKA CHLOPAKA KTÓREGO WCZESNIEJ NIGDY NIE WIDZIALA. NIEOCZEKIWANIE DOSTRZEGA W NIM MEZCZYZNE SWEGO ZYCIA I W TYM SAMYM DNIU ZAKOCHUJE SIE ... . KILKA DNI PÓZNIEJ DZIEWCZYNA ZABIJA SWOJA SIOSTRE . ....JAKI JEST POWÓD ZABICIA WLASNEJ SIOSTRY???????

Pewnie jej łańcuch spadł.

Cytat:
2005-04-13 22:07:47, saseta1 pisze:
TO JEST KRÓTKI, PRAWDZIWY TEST PSYCHOLOGICZNY: HISTORIA PEWNEJ DZIEWCZYNY. NA POGRZEBIE SWOJEJ MATKI SPOTYKA CHLOPAKA KTÓREGO WCZESNIEJ NIGDY NIE WIDZIALA. NIEOCZEKIWANIE DOSTRZEGA W NIM MEZCZYZNE SWEGO ZYCIA I W TYM SAMYM DNIU ZAKOCHUJE SIE ... . KILKA DNI PÓZNIEJ DZIEWCZYNA ZABIJA SWOJA SIOSTRE . ....JAKI JEST POWÓD ZABICIA WLASNEJ SIOSTRY???????

Albo to ona zabiła matkę, albo też się zakochała w tym chłopaku

ale.. łosso chozzii?

siostra sie przebrała za chłopaka

Cytat:
2005-04-13 22:17:31, sterciu pisze:
siostra sie przebrała za chłopaka

nie... to matka się przebrała za chłopaka a siostrę pochowali

pewnie to był chłopak jej siostry

Powód jest prosty, chciała ponownie spotkac chłopaka, a wiedziała, że przyjdzie na pogrzeb.

[ wiadomość edytowana przez: jose dnia 2005-04-13 22:34:21 ]

Cytat:
2005-04-13 22:32:40, jose pisze:
Powód jest prosty, chciała ponownie spotkac chłopaka, a wiedziała, że przyjdzie na pogrzeb. [ wiadomość edytowana przez: jose dnia 2005-04-13 22:34:21 ]

tak a pózniej zabije chłopaka i tez przyjdzie na pogrzeb zeby go spotkać

Cytat:
2005-04-13 22:37:42, sterciu pisze:
tak a pózniej zabije chłopaka i tez przyjdzie na pogrzeb zeby go spotkać

I potem popełni samobójstwo i oboje przyjdą

Cytat:
2005-04-13 22:40:11, Wilczy pisze:
I potem popełni samobójstwo i oboje przyjdą

a wiec z wielkim trudem odkryliśmy jej straszne plany

Cytat:
2005-04-13 22:32:40, jose pisze:
Powód jest prosty, chciała ponownie spotkac chłopaka, a wiedziała, że przyjdzie na pogrzeb.

jose jest psychopata

mysle ze trzeba zaglebic sie bardziej w osobowosc tej dziewczyny..
otorz urodzila ja kobieta o czterech cyckach i 3 sutkach..co bardzo rzutowalo na jej postrzeganie swiata,zawsze sie tego wstydzila choc sama posiadala tylko 3cycki i dwa sutki..ukrywala swoja torzsamosc przed otoczeniem , ktoregos pieknego dnia jej matke sfotografowal paparatzi..byla nago ze wscieklosci zabila ja..co spoewodowalo ze siegnela po narkotyki ..podczas narkotycznych wizji spotykala ksiecia z bajki o ktorym marzyla i uprawiala wirtualny sex! na drodze do szczescia jednak stanela jej siostra...Ewa pielegniarka z bloku "D" ktora zajmowala sie pacjetami ze shizofrenia wiec postanoawila ja ukarac ,zbudowala wiecny model siostry Ewy caly z plasteliny i wluczki, po czym w akcie niesamowitaj zalosci zabila siostre Ewe pod podloga dlugim gwozdziem...i od tej pory mogla sie znowu spokojnie spotykac ze swym ksieciem z bajki...... di end!!!

podobalo sie???

hmmmmm

Arsen - zapomniałeś dodać że książe "nie chciał z nią kontynuować dalszych konwersacji gdyż jej poziom intelektualny tkwił akurat w głębokim dołku

ars to moze pomyslisz nad zagadka??

Cytat:
2005-04-14 22:05:37, saseta1 pisze:
ars to moze pomyslisz nad zagadka??

Ja mam

Rzecz dzieje się w starym klasztorze, w którym żyje około 20 mnichów. Każdy dzień spędzają na gorliwej modlitwie. Nie mają nic prócz prostego łóżka w skromnym pokoju, jednego krzesła i okna, żadnych luster, ani wygód. Każdej nocy Bóg przychodzi do nich, aby z nimi porozmawiać, do każdego z osobna. Pewnej nocy, mówi im, że w klasztorze znajduje się jeden, podkreślil, jeden mnich zarażony wstydliwą chorobą. Objawia się ona niebieską plamą na czole. Mnich ten musi sam odgadnać, że jest chory i odejśc z klasztoru. Mnisi widują się tylko podczas posiłków. Uwaga, inni mnisi nie mogą mu dawać znaków, ani nic mu wspominać o jego chorobie, on sam nie ma możliwości zobaczenia swego oblicza w lustrze. Jak więc ma się domyślić że to on jest chory?

heheh znam odpowiedz

ale chodzilo mi o moja zagadke z osobnego tematu

Cytat:
2005-04-14 22:20:00, saseta1 pisze:
heheh znam odpowiedz ale chodzilo mi o moja zagadke z osobnego tematu

A, tą z Rybkami? Właśnie ją zrobiłem po raz drugi bo mi gdzieś odpowiedź wcięło

a odpowiedz na twoja:
kolesie nie maja luster ale widza siebie na wzajem wiec podczas posilku obserwuja siebie na wzajem ......