First....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialbym sie dowiedziec co sadzicie na temat odtwazaczy mp3 firmy First, czy to dobra firma i czy sa dobre???

to nie dobra firma i nie sadzimy o nich dobrze....

dzieki, a zastanawialem sie nad kupnem.....

Odradzałbym więc zastanawianie sie , a juz napewno podejmowanie sie kupna wyżej wymienionego odtwarzacza... , już lepiej wydac jeszcze troszeczke na browarka i pozastanawiac sie przy nim nad jakims niedrogim Kenwoodem albo Pionkiem...

Albo JVC

OT: niedługo Voy da mi tu status "JVC Fan", albo zacznie mnie podejrzewac że mam jakieś układy z tą firmą

Np. taki Kenwood byłby całkiem fajny...

Hehe Mac spokojna glowa

Co do kenwooda to polecam KDC-B7021 Za nieduze pieniazki mozna wyrwac w miare niezly sprzecik

nie mam mp3 ale JVC na CD kilka już przerobiłem więc też gorąco polecam

To chyba jakaś zmowa, co was tak na JVC wzięło ? Design jest OK, funkcjonalność też OK ale tunery mają kiepskie, a przebarwienia z CD są okrutne, niewiele starszych modeli (z przed 2-5 lat) miało w miarę dość poprawne brzmienie (to jest moje indywidualne zdanie i każdy ma prawo mieć inne poglądy ).

ja tam nie jestem za JVC. Jestem raczej kenwoodziarzem

Jaki ten świat jest zawiły .... odkąd miałem u siebie Sony XES , to nie widziałem (nie rozumiałem) filozofii innych firm , może kiedyś zrobię team SonyBolls Jak dla mnie Sony XES to produkt wzorcowy w CA.

Hahahahaha,
Zapisuję się jako pierwszy do klubu
CDX 850MP się kłania

Hehehe teraz cdx c 910 pieści moje uszy

A ja nabyłem drogą kupna Alpine 7906R...

A z czym to gra i jakie wrażenia i na jakich płytach?

[ wiadomość edytowana przez: Bolls_no1 dnia 2005-05-11 22:20:29 ]

Z czym gra?? to trzeba wejśc na mój profil...jak wrażenia?? Bolls ja nie byc profesjonalista ... to znaczy nie mam z czym porównać, sprzedałem Kenwooda 4080 i teraz mam te Alpine...jak widzisz nie moge sie pochwalic bujna przeszłością z Car-Audio. A co do muzyki to nie używam płyt testowych, nic by one mi nie powiedziały o sprzęcie, nie startuje w zawodach i raczej jeszcze przez dlugie lata sytuacja ta nie ulegnie żadnym zmianom, więc jeśli Korn zagra tak jak lubię - czyli odróżnie ich gitare basową od "techno łupu" - co wcale nie jest łatwe na kiepawym sprzęcie ( np. głośniki do kompa ), Chester Bennington wyrwie mnie swoim wokalem z butow, a Nelly Furtado da rade uspokoic nerwy pokołatane przez dwa poprzednie zespoły, to jest OK.

Pozdro.

nie wiem jakie wy macie wymagania ale sony poprostu jest dla poczatkujacych lub ludzi ktorzy uzywaja radia w samochodzie tylko do sluchania wiadomosci

jesli bym mial kupowac cd player to bym wybral Pioneer, Alpine albo Kenwood no i najlepiej z wyzszej pulki bo tanie pioneerki sa slabe

Hej! Sergi jeśli według Ciebie Sony XES, CDX-C90, czy posiadany przez Bollsa cdx 910 to "sprzęty dla początkyjących" to aż sie boje myślec co ty tam ukrywasz w desce rozdzielczej - Alpine 7909L??, a może Clariona 9255?? no nie ważne...zgodze sie że poza paroma perełkami Sony nie ma raczej dobrych odtwarzaczy, ale to tez jest wyłącznie kwestia gustu.

A w sprawie soniaka odsyłam do Car&HIFI maj/czerwiec 2000.

Pozdro.

no moze te modele co ty wymieniles to moze super klasa w porownaniu do sony odtwarzacza ktory kumpel se kupil....to byla wiocha....potem popatrzalem se na bassowki od sony ktore maja po 300rms i 1400w...(fajne liczby) i jakos mi sie sony od tego czasu nie podoba

Sony jak każda większa firma robi masówkę, ale perełki też się znajdą, tyle że nie kazdy o tym wie. Być może jestem inny, ale dla mnie XES i zestaw (C90 + XDP4000) jest wzorcowym sprzętem, z tego co zobaczyłem uszami to właśnie Sony mnie najbardziej zachwyciło.