| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-04-14 09:05:45 Są niższe i wyższe i nie wiem które wziąć, doradźcie, na których będzie WYŻSZY i mniej twardy ?
fotka Spręzyny pochodzą z tej aukcji : aukcja Czekam na opinie, sam nie bardzo wiem któe będą lepsze... Aha, zapomniałem, tył biorę jaki jest a przód mam do wyboru ... [ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2005-04-14 09:23:06 ] |
KaZaK Ford Focus KOMBI 200 ... Warszawa | 2005-04-14 09:25:14
z własnego doświadczenia... weź więkrze bo inaczej uduszą ci się amorki po jakichś 15tyś. ... poprostu zakres ich pracy będzie krótki i dupa.. szybko padną... Tu jednak Kosta ma rację że takie zastępstwa jak my robimy z zawieszeniem to są na krótką metę... Trzeba by krótszy amorek dostukać z bilsteina np. |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-04-14 11:33:51 Dobry art. na temat doboru sprężyn i amorków do konkretnych warunków pracy był swojego czasu na stronach internetowych Bilsteina i Eibach' a.
Z całą pewnością mam gdzieś wydruki, poszukam i zamieszczę na forum. Swoją drogą jeśli Bilsteiny do krótszych sprężyn to od modelu: B8 Sprint w górę. Tylko te mają skrócony skok (o gwincie celowo nie wspomniałem )
Pozdrawiam - SpeedR |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-04-14 18:15:34
Fajnie by było poczytać .problem w tym, ze tak niewiele miesiećy do końca roku pozostało
|