Znaleziony na szrocie 131

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Silnik 1.6TC skrzynia 5 el.szyby.Widzialem jak autko jedzi, mechanicznie w miare sprawny.Jak byscie cos potrzebowali to piszcie to bede sie dowiadywal

[ wiadomość edytowana przez: bukson dnia 2005-04-14 13:37:49 ]

[ wiadomość edytowana przez: bukson dnia 2005-04-14 13:39:42 ]

Jaka ciekawa brzydka atrapa

Cytat:
Jaka ciekawa brzydka atrapa

od diesla??

Te zdjęcia jakby nie na temat ...

Znalazlem tego parcha na zlomie.

elektryczne szyby sprawne? Jeżeli tak to ile za szybki? jakieś zdjęcia całego mechanizmu?

mufaz nie mam zamiaru sie z toba przekomarzac.Jesli masz jakies zale to na priv.chyba ze sie boisz .

Co do reszty mowcie co chcecie z tego autak bo idze niestety na zyletki i postaram sie w miare mozliwosc to wyrwac,dlatego taki post zalozylem

uwarzajcie tylko na marże bukiego ...

Cytat:
2005-04-14 20:00:13, stasiu pisze:
uwarzajcie tylko na marże bukiego ...

nie masz daleko przyjedz sam i zobacz jakie sa ceny .niektorzy sie zmieniaja ale nie wszyscy co nie stasiu
koniec OT.Jak ktos cos potrzebuje piszcie na priv.

No właśnie to dziwne, bo jakby widać korbkę od szyb z przodu.
Tomku, jakbyś popatrzył co tam może być w miarę nowe (wymieniane) byłoby łatwiej. Jak masz możliwość za grosze to wyciągnij lusterka (ciężko chyba o przyzwoite), lewy błotnik wygląda na bdb, nie mówię o silniku i skrzyni na które raczej łatwo amatorów znaleźć. Reszta wygląda beznadziejnie. Sam niczego nie potrzebuję, ale na dobre rzeczy powinieneś znaleźć nabywców.

Cytat:
2005-04-14 20:11:33, Bukson pisze:
nie masz daleko przyjedz sam i zobacz jakie sa ceny .niektorzy sie zmieniaja ale nie wszyscy co nie stasiu koniec OT.Jak ktos cos potrzebuje piszcie na priv.

nie wiem o co wam chodzi, mam wrazenie ze dwoch uzytkownikow wprowadza zamęt na naszym zawsze spokojnym forum

jesli macie sobie cos do powiedzenia to prosze na priva

nie bawmy sie w piaskownice

pozdrawiam