Forum Subaru

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie mogę znaleźć forum poświęconego tej marce a wiem że kiedyś się natknąłem. CZy ktoś z Was je zna? Pozdr Wacek

Nie ma juz niestety tego forum, umarlo sobie juz dawno, nikt tam nie pisal.

pozdr.

A to takie fajne forum bylo ...

pozdr

taa, Imponujacy ruch tam zawsze byl...

pozdr.

No wlasnie to byly czasy wtedy z impetem sie rozrastalo forum

pozdr

Hallo , jak juz tak piszesz o tym Forum , to chyba jakies pytania Cie drecza . Napisz po prostu , co chcialbys wiedziec o tej Marce........Adalbert

Nie mam konkretnych pytań, jestem pełen podziwu dla tej marki ale takie auto jest jeszcze w sferze marzeń.
Poszukuję kombii za 25-30tys., ekonomicznego w eksploatacji, więc do Subaru musiałbym wrzucić instalację co podraża koszty o 3-4tys.zł (zbyt wysokie zużycie benzyny).
W odatku wchodzi w rachubę tylko Forester ewentualnie Outback a w tych pieniądzach.......ech
No i rzecz najważniejsza to ceny części, "pioruńsko" drogie nawet jak na japońca. Pozdr Wacek

Jeszcze jedno , zapomnialem , Subaru jest marka samochodowa dla indywidualistow.A wiec , koszty eksploatacji sa nie zbyt istotne.To chyba tyle...Ja moglem za ta sama cene kupic prawie nowego mercedesa , ale postapilem innaczej i nie zaluje.No bo kto dzis jezdzi Lancia , tak samo jest z Subaru czy Saabèm.Pozdrowienia - Adalbert