Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2005-04-15 17:11:21 Jak chcesz sie zabic to sobie takie zaloz...
|
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-04-15 20:47:00 Z technicznego punktu widzenia, stosownaie klamr jest nawet gorsze niż stosowanie gumowych usztywnień. Chodzi o to, że napinasz sprężynę (prawie do bloku) i w dodatku styk klamry i pręta sprężyny jest prawie punktowy. Nie ma bola. To musi w końcu (raczej prędzej niż później) pęknąć. I to w takim miejscu, że jak pęknie to ci zawiecha opadnie o 15 cm. Nagle. Jak będziesz jechał powyżej 60 to życzę powodzenia. |
![]() ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2005-04-15 21:07:59 Osobiście nie odważył bym się czegoś takiego założyć.
To już bardziej mnie przekonuje obcinanie sprężyn, ale nie wiem czy w espero jest to wykonalne. |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-04-16 00:56:17 Ubezpiecz się wysoko , spisz testament (nie zapomnij dodać punktu żeby zrobili "potem" fotki i opublikowali tutaj na forum!), kup sobie ten cudowny patent "zgodny z nauką i prawami fizyki", używaj go do woli i daj spokój z "tym tematem"....
Wszyscy są BE bo nikt Cię nie poparł !?? ![]() ![]() Z serca życzę powodzenia ! ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-04-16 08:16:23
Ponieważ takich art. jest o wiele więcej. Jak zapewne zauważyłeś do niedawna ludzie spierali się w kwestii przyciemniania szyb, co jednak nikogo nie zniechęciło do sprzedawania folii. Teoretycznie tłumiki tzw. uniwersalne także nie są dopuszczone do użytkowania a jednak stanowią dużą grupę produktów w różnego rodzaju sklepach czy warsztatach... i nawet dostajesz na to gwarancję ![]() Skoro się pytałeś to koledzy powyżej udzielili Ci już odpowiedzi. Teraz decyzja należy do Ciebie. Proponuję zakończyć dyskusję. Pozdrawiam - SpeedR ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-04-16 14:29:41
W ramach ratowania wizerunku naszego klubu, podnosząc wartość używanego tu słownictwa i wysokiej erudycji, postanawiam iż od dziś taktykę wskazaną przez Tommy' ego będziemy określać mianem "substytutu optycznego" ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam - SpeedR ![]() |
![]() DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-04-16 15:01:48 A ja już wynająłem dużego słonia który tu i ówdzie mi usiądzie na Esperaku i zrobi mi z niego optic-Corvette. |