Istotne zmiany - nowa strona klubu i nowy portal

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Informujemy, iż od dnia dzisiejszego, na stronie www.rallykrakow.wel.pl umieszczane bedą tylko informacje dotyczące bezpośrednio naszego klubu tzn. info o naszych klubowiczach, imprezach, komunikatach klubowych itp. Informacje, relacje na temat kręciołków, KJSów czy rajdów (jak również info o naszych zawodnikach) będą zamieszczane na stronie nowego portalu rajdowego eRajdy.com - zapraszamy do odwiedzenia w/w strony, zalogowania się i korzystania z rajdowego forum . Strona klubu która znajduje się na lycosie nie będzie juz aktualizowana, zapraszamy na
www.rallykrakow.com lub www.erajdy.com.

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2006-02-07 19:13:02 ]

Znajdzie się miejsce na serwerze na fotki z kręciołków i KJSów

moim zdaniem zajebiscie

eh ja już się gubię w tych stronach co chwilę nowa ma facet cierpliwość

jak dla mnie wypas

Cytat:
2005-04-15 22:22:09, Meehow_K pisze:
Znajdzie się miejsce na serwerze na fotki z kręciołków i KJSów

oczwiście że tak.

RajdyPl.com - osoby chętne do współpracy - w zakresie robienia zdjęc, filmów, wrzucania newsów jak i po trosze administrowania stroną - zapraszam do współpracy!
zaznaczam że serwis działa non profit

Cytat:
2005-04-26 20:55:15, Konrad_P pisze:
RajdyPl.com - osoby chętne do współpracy - w zakresie robienia zdjęc, filmów, wrzucania newsów jak i po trosze administrowania stroną - zapraszam do współpracy! zaznaczam że serwis działa non profit

na moją pomoc zawsze możesz liczyć administracja, grafika, itp

Witam !
Ja także służę pomocą !!!
Bardzo chętnie !
Proszę tylko o szczegółowe info na priv
Aha tylko po maturce !!!

chciałbym poinformować że rajdypl.com nosi teraz nazwę eRajdy.com i jest dostępne właśnie pod adresem www.erajdy.com , w tym miejscu chciałbym podziękować poprzedniemu adminowi na którym stała strona rajdypl.com za to iż strona praktycznie codziennie nie działała, a ostatnio jak dzisiaj zauwazyłem za wypier...nie całego konta z serwera. tak to jest jak coś jest darmowe po kumpelsku, teraz mam nadzieję że strona na nowym serwie będzie działać tak jak powinna.

no Konrad jestem ciekawy kiedy znowu zmienisz domene i wyglad portalu?

Cytat:
2005-11-10 00:25:00, tomy21 pisze:
no Konrad jestem ciekawy kiedy znowu zmienisz domene i wyglad portalu?

hehe myślę że nieprędko, domenę musiałem zmienić ponieważ poprzednia nie należała do mnie i admin nie chciał mi jej odsprzedać wiec kupiłem swoją

Znajdzie się miejsce na zdjęcia z 5ciu KJSów ??